PUBG Geliştiricileri BP Sorunu için Özür Diledi

PUBG Geliştiricileri BP Sorunu için Özür Diledi

PUBG BP Sorunu

PUBG BP Sorunu

PlayerUnknown’un Battlegrounds geçtiğimiz ay Erken Erişim’den ayrıldıpından bu yana PC’ye ikinci önemli güncellemesini aldı. Yeni yamayı takiben, geliştirici PUBG Corp, oyunun 1.0 sürümü sonrasında ortaya çıkan BP dağıtımıyla ilgili bir sorunu çözmekte olduğunu açıkladı.

Steam forumlarında bir yazı gönderen PUBG Corp, oyun içi para biriminin nasıl verildiğini etkileyen sorunlar için özür diledi ve konuyu oyunculara telafi edeceklerini açıkladı. PUBG Corp, “İlk önce, PC 1.0 piyasaya sürülmesinden sonra 27 Aralık (Çarşamba); programlı bakım yapılıncaya kadar BP’nin düzgün bir şekilde verilememesi nedeniyle oyunun tadını çıkaramayan kullanıcılarımıza en samimi özürlerimizi sunmak isteriz.” diye yazdı.

“Bu kayıptan dolayı size telafide bulunacağız. BP dünyadaki tüm kullanıcılara verilir, bu nedenle pop-up’ı tıklayarak BP tazminatınızı bildirdikten sonra hemen alınmayabilir. Lütfen sabırlı olun, tazminatınızı alacaksınız.”

PUBG Corp, oyuncuların BP tazminatının 9 Şubat tarihine kadar karşılanacağını belirtti. Buna ek olarak geliştirici, Desperado ve Gamescom’un yağmacı kasaları için Early Bird anahtarının oyunun en son bakım periyodu sonrasında satışa çıktığını doğruladı.

Desperado maddeleri, PUBG‘nin ikinci güncellemesinin bir parçası olarak eklenen yeni içerik arasındaydı. Bununla birlikte PUBG Corp, hilekarlarla mücadele etmek için yeni bir tekrarlama raporu aracı geliştirdi. Aracı kullanarak, oyuncular oynatma özelliğinden hile yaplıdığından şüphelendiklerini rapor edebilecek.

Kaynak: 1