PUBG Global Championship 2019’un Detayları Açıklandı

PUBG Global Championship 2019’un Detayları Açıklandı

    Son yılların en popüler oyunlarından birisi olan PUBG, sürekli olarak yayınladığı güncellemelerle, getirdiği yeniliklerle ve düzenlediği turnuvalarla oyuncuların dikkatini çekmeyi her zaman başaran bir oyun. Ve yine bir etkinlikle karşımıza geldi.Yakın zamanda başlayacak olan PUBG Global Championship 2019’un detayları açıklanmaya başladı.

    PUBG Corporation’ın bugün yaptığı açıklamaya göre bu hafta sonu başlayacak olan PUBG Global Championship 2019’la ilgili çeşitli detayları oyuncularla paylaştı. Öncelikle 8-10 Kasım tarihleri arasında grup aşamasının maçlarının yapılacağı açıklandı. Bu maçların tamamlanmasının hemen ardından yarı final maçları yapılacak. Yarı final maçları ise 15 – 17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Açıklamada belirtilen grup maçları ve yarı final maçları Manhattan Beach’te bulunan OGN Super Arena’da oynanacak.

   Ayrıca yapılan açıklamada PUBG Global Championship 2019’un Final maçının da ne zaman oynanacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre turnuvanın Final maçı 23 – 24 tarihlerinde Oakland Arena’da gerçekleşecek.

  Yapılan açıklamanın devamında ise başka detaylara yer verildi. Yapılan açıklamalara göre PC ve konsol oyuncuları 6 – 26 Kasım tarihleri arasında birçok farklı ve heyecan verici özel tasarlanmış oyun içi eşyaları satın alabilecek. Bu eşyalar çoğunlukla düzenlenecek olan PUBG Global Championship temalı olacak ve oyuncularda bu heyecana ortak olabilecekler. Bu eşyaların detaylarını da açıklayan oyun, PGC 2019 Giysi Seti, Savaş Seti, Dacia Kostümü, M416 Silah Kostümü ve Dance Emote adlı eşyaları oyuna ekleyecek.

  Oyuna eklenen eşyaların gelirlerinin yarısının katılımcı takımlara dağıtılacağı da açıklanan detaylar arasında. Ayrıca gelirin yüzde 25’i 2 milyon dolarlık PUBG Global Championship’in ödül havuzuna eklenecek. Diğer yüzde 25’lik gelir ise Pick’Em Challenge Etkinliği’ne katılacak takımlara dağıtılacak.

  Açıklanan bir diğer etkinlik olan Pick’Em Challenge Etkinliği ise 6 – 22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Ayrıca oyunculara başka bir seçenek daha sunacak olan oyun, turnuvanın kazananı doğru tahmin eden oyunculara oyun içerisinde kullanabilecekleri seçkin ödüller dağıtacak.

  Bilgisayar oyuncularını sevindirecek bir detay daha paylaşan oyun, her eşya satın aldıklarında bir adet oyun içi Takım Seçim Kuponu elde edebilecekler. Ayrıca düzenlenen karşılaşmalarda herhangi bir maçta ilk 10 arasına girmeyi başaran oyunculara ise bir kez kullanabilecekler Takım Seçim Kuponları kazanabilecekler.

    Etkinliğin kazanını bilen oyunculara hiçbir yerde elde edilemeyen özel silah kostümleri verilecek. Yapılan açıklamaya göre doğru tahmin de bulunan oyunculara PGC Silah Kostüm Setine sahip olacaklar. Bu set içerisinde ise AKM, Mini 14, SCAR-L, Kar98k ve Tava kapları bulunacak.

    Konsol oyuncuları da es geçmeyen oyun, düzenlenecek etkinliğe özel oyunculara PGC 2019 Silah Kostüm Seti sunacak.