PUBG Güncellemesi Bu Hafta PC’de Yeni Sanhok Haritasını Ekliyor

PUBG Güncellemesi Bu Hafta PC’de Yeni Sanhok Haritasını Ekliyor

PUBG Güncellemesi Sanhok Haritası

PUBG Güncellemesi Sanhok Haritası

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın PC versiyonu için yakında yeni bir güncelleme var. Patch #15, 22 Haziran Cuma günü ulaşacak ve UI ile oyunun yanı sıra tropikal harita olan Sanhok’un ses geliştirmelerini tanıtacak.

PUBG Deneysel Sunucusunda birkaç haftalık bir testin ardından Sanhok, Patch #15 ile canlı oyun için resmi olarak açılacak. Haritanın en ayırt edici özelliği boyutudur; Erangel veya Miramar‘dan farklı olarak, Sanhok 4km x 4km’dir ve bu da PUBG’nin önceki iki haritasının dörtte biri kadar büyüktür. Daha küçük ölçekli olmasına rağmen, hala 100 oyuncuya ev sahipliği yapıyor, bu da Sanhok’a girildiğinde maçların çok daha hızlı ve daha yoğun olduğu anlamına geliyor.

PUBG Sanhok Haritası

PUBG Sanhok Haritası

Geliştirici PUBG Corp., Patch 15‘de Sanhok ile birlikte gelen yeni bir silah olan QBZ95‘i tanıtıyor. QBZ95 5.56mm mermi kullanan bir AR. PUBG Corp.’un 40’a kadar genişletilebilir notları olmasına rağmen, şarjör başına 30 mermi tutar. QBZ95, yeni tropikal harita üzerinde, Sanhok’un ürün spawn havuzundaki SCAR-L’nin yerini almıştır.

Yeni harita ve öğeye ek olarak, Yama 15, oyun için bir arayüz iyileştirmesi listesi sunar. Özellikle, PUBG Corp. Leaderboard arayüzünde, Replay fonksiyonunda ve arkadaş listesinde ince ayarlar yaptı. Envanter, harita ve sonuçlar ekranı gibi birçok oyun içi kullanıcı arayüzü görsel olarak geliştirildi, mini harita artık hareket hızınıza bağlı olarak genişletilebilir ve dinamik olarak yakınlaştırılabilir veya uzaklaştırılabilir.

Yama 15 ayrıca oyunda bazı bug ve diğer teknik sorunları ele alıyor. Bunlar arasında, PUBG Corp, daha önce hareketi engelleyen Erangel ve Miramar’ın bazı nesnelerini çıkardı ve söz konusu haritalarda karakterlerin ara sıra sıkışmasına neden olacak bir sorun da giderildi. Değişikliklerin tam listesi Steam üzerindeki yama notlarında belirtilmiştir.