PUBG Hafta Sonu Oyuncu Rekoru Kırdı

PUBG Hafta Sonu Oyuncu Rekoru Kırdı

    Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan PUBG, rekorlar kırmaya devam ediyor. Her gün binlerce online oyuncuya hizmet eden oyun hem kendini geliştirmeye devam ediyor hem de rekorlar elde etmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde PlayStation 4 ve Xbox One’da çapraz platform güncellemesi alan PUBG, bu güncellemenin ardından birçok oyuncunun beğenisini kazanmışa benziyor çünkü Steam’de çok başarılı günler  geçirdi.

     Altchar’ın yayınladığı haberin detaylarında PlayerUnknown’s Battlegrounds geçtiğimiz hafta sonu Steam’de 1.348.374 oyuncu tarafından eş zamanlı olarak oynanmış. Steam’de şimdiye kadar kırılan eş zamanlı oyuncu rekorlarını da altüst eden oyun ayrıca resmi Twitter hesabından’da bulunduğumuz sürece kadar yaklaşık 150.000 hile kullanan oyuncu banladığını duyurdu. 

   Altchar’ın yayınladığı haberde PlayerUnknown’s Battlegrounds aldığı son güncellemeden sonra geçtiğimiz hafta sonu büyük bir başarıya imza atmış. Piyasaya sürüldüğü ilk andan beri hem bilgisayar hem mobil platformda milyonlarca oyuncuya hizmet eden oyun son olarak eş zamanlı oyuncu rekorunu da kırmış oldu. 

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın Resmi Twitter Hesabından Atılan Tweet;

https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/907913534964506625

   Sürekli olarak başarılar elde edip binlerce oyunun beğenisini kazanmasının en büyük nedenlerinden beri oyunun piyasaya sürüldüğü günden itibaren hile kullanan oyunculara karşı uyguladığı yaptırımlar. Sürekli olarak aktif olan ve binlerce hile kullanan oyuncuyu anlık olarak algılayabilen hile sistemi sayesinde hile kullanan oyunculara büyük savaş açmış durumda. Ayrıca oyun şimdiye kadar 8.000’e yakın hesabı da askıya almış.