PUBG İlk Resmi Dünya Turnuvasını Duyurdu

PUBG İlk Resmi Dünya Turnuvasını Duyurdu

PUBG Dünya Turnuvası

PUBG Dünya Turnuvası

PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi PUBG Corp., battle royale oyunu için ilk resmi küresel turnuvaya ev sahipliği yapacağını duyurdu. Bu Temmuz ayında Berlin’de önemli ödüller için yarışmaya dünyanın dört bir yanından en iyi 20 PUBG takımını davet ediyor.

PUBG Corp. CEO’su Chang Han Kim, “PUBG Corp.’deki ekip, PUBG Global International’ın PUBG yarışmasının zirvesini örneklendirmesini ve en üst düzey PUBG oyununun heyecanını, gerilimini ve keyfini sadece PGI 2018’e katılan hayranların değil, aynı zamanda evde izleyenlerin de yaşamasını sağlamak için yorulmadan çalışmaktadır.” dedi.

PUBG Corp, Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’da bir dizi bölgesel eleme turnuvası ile Temmuz ayı başında 20 eleme takımını seçecek. Ana turnuvada oynanacak oyun, 25-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek üçüncü şahıs maçları ve 28-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek birinci şahıs maçları ile dört kişilik kadro savaşlarından oluşacaktır. Her bir perspektif modu için kazanan bir takım, toplam 2 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip olacak. İşte takımların coğrafi dağılımı:

 – Kuzey Amerika — 3 takım
 – Avrupa — 3 takım
 – BDT — 2 takım
 – Çin — 2 takım
 – Güney Kore — 2 takım
 – Japonya — 2 takım
 – Asya (Çin, Güney Kore ve Japonya dışında) – 3 takım
 – Orta Doğu/Kuzey Afrika — 1 takım
 – Okyanusya – 1 takım

Diğer PUBG haberlerinde, oyunun geliştiricileri, oyunun silah ve eklerinin bir kısmına büyük bir denge değişikliği planlıyorlar.