PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi Yayınlandı

PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi Yayınlandı

 Dünyada en çok oynanan hatta bunun üzerine dünya rekoru kıran battle royale oyunları arasında çıktığı yıldan bu yana adından en çok bahsettiren oyun PUBG Mobile'a 1.0 güncelemesi geldi. Bu güncelleme ile birçok yenilik ve iyileştime eklendi. 

 Şimdiye kadar yayınlanan en büyük güncelleme nihayet yayınlandı. Son zamanlarda gelen güncellemeler ile birlikte oyunseverlerin dikkatini birkez daha çekmeyi başaran oyun geliştiricileri şimdiye kadarki en büyük güncelemeyi yayınladı. 1.0 güncellemesiyle gelen yenilikleri PUBG geliştiricileri oyunseverler ile paylaştı. 

 oyun içerisinde en popüler ve oyunseverlerin en sevdiği harialardan biri olan Erangel haritasına 2.0 güncellemesi geldi. Harita baştan aşağı yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak. Erangel haritasına gelen güncelleme ile birlikte geliştirici ekip yeni anti yazılımını da güncelleme ile birlikte sundu. Güncelleme ile birlikte gelen değişiklikleri oyunu açar açmaz lobide farkedeceksiniz. Oyunseverler maça girmek için bekledikleri süreyi daha eğlenceli bir hal getirmek istyen PUBG geliştiricileri lobi arayüzünü tamamen değiştirdi. 

 PUBG Mobile'ı 8 Eylül ile 13 Eylül tarihleri arasında güncelleyen oyunseverlere geliştirici ekip çeşitli birçok hediyeyi güncellemenin sonunda verecek. PUBG Mobile'ı güncellemek isteyen Android kullanıcılar için yaklaşık 1.8 GB boş alanları olması gerekecek. iOS kullanıılar için ise bu boyut 2.17 GB olarak değişiyor. PUBG Mobile 1.0 güncellemesiyle gelen yenilikler şöyle:

– Erangel 2.0

– Yepyeni görseller

– Bina düzeltmeleri

– Büyük kaynak noktası düzeltmeleri

– Yeni harita unsurları

– Bina yapısı düzeltmeleri

– Livik İyileştirmeleri

– Yeni silah: M1014

– Görsel efekt iyileştirmeleri

– Sahne dengelemesi

– Hata düzeltmeleri

– A.C.E. ve Ötesi Temalı Oyun

– Evo Alanı Yenilikleri

– Cadılar Bayramı Hastalık Modu (23 Ekim’den itibaren)

– Güvenlik ve Performans İyileştirmeleri

– Grafik İyileştirmeleri

– Eylem iyileştirmeleri

– Görsel efekt iyileştirmeleri

– Karakter öğesi iyileştirmeleri