PUBG Mobile CS:GO'dan Silah Kaplaması Kopyalamış!

PUBG Mobile CS:GO'dan Silah Kaplaması Kopyalamış!

      Son dönemin en popüler mobil oyunu olan PUBG Mobile, bomba gibi bir iddiayla gündeme geldi. PUBG Mobile'da yer alan bir silah kaplamasının Counter Strike: Global Offensive'den kopyalandığı iddia edildi.

         Bildiğiniz üzere son dönemde birçok oyun birbirlerinden çeşitli özelliklerden veya tasarımlardan esinleniyor. Bazen ortaya çok başarılı çalışmalar çıkıyor olsa da bazen eleştirilere maruz kalıyor. Bu eleştirilerin son kurbanı ise PUBG Mobile oldu. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan detaylara göre PUBG Mobile'da yer alan bir silah kaplamasının Counter Strike: Global Offensive'den kopyalandığı iddia edildi.

    Sezon 12'yle birlikte PUBG Mobile'a eklenen Psycho Savage kaplamasının büyük bir benzerinin Counter Strike: Global Offensive'de bulunduğu ortaya çıktı. Reddit'te bir kullanınıcın paylaşmasıyla ortaya çıkan bu ayrıntı kısa bir süre içerisinde gündeme bomba gibi düştü.

      Reddit'te paylaşılan görselde her iki kaplamanın oldukça benzer renk tonlamasına sahip olduğu ve uç kısımlarının aynı yeşil tonu olduğu görülüyor. Kaplamalardaki tek fark ise PUBG Mobile'da yer alan kaplamaya beyaz çizgilerin eklenmiş olması. Bildiğiniz üzere PUBG, sezon 12 ile birlikte oyuna birçok özel kozmetik ürün eklemişti. Bu ürünler her ne oyuncular tarafından çok beğenilse de ortaya böyle bir iddianın atılmış olması büyük tartışmalara yol açacak gibi duruyor.

       Şu an herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.