PUBG Mobile Güncellemesi War Mode, Clan Sistemi ve Daha Fazlasını Ekliyor

PUBG Mobile Güncellemesi War Mode, Clan Sistemi ve Daha Fazlasını Ekliyor

PUBG Mobile Güncellemesi

PUBG Mobile Güncellemesi

PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile‘ın yeni güncellemesi War Modu, bir başarı sistemi, özel skinler ve daha fazlasını oyuna ekler. Güncelleme, Haziran ayında eklenen birinci şahıs perspektif modundan bir ay sonra mobil oyun için geliyor.

PUBG Mobile, Xbox One ve PC için PUBG’yi temel almaktadır. Oyunda, oyuncuların bir savaş alanına paraşütle atladığı ve savaşan son savaşçı olmak için silah ve araçların toplandığı aynı tür bir çevrimiçi battle royale oyun oynanışı bulunuyor. Ancak PUBG‘nin kontrolleri, PUBG Mobile’ın dokunmatik ekran arayüzü ile çalışması için hafifçe değiştirildi. PUBG’ın Xbox One sürümü gibi, PUBG Mobile şu anda sadece iki harita Erangel ve Miramar’a sahip.

PUBG Mobile’ın yeni güncellemesindeki en büyük değişiklik War Modu. War Modu daha önce sadece PUBG‘nin PC versiyonunda mevcuttu. Oyunun Xbox One versiyonunda hala mevcut değil. Büyük bir battle royale yerine War modu, bir düşmana karşı 50 oyuncunun iki takımını birbirine düşürürken, düşman öldürdüğünde üç puan kazandırır. Yenilmiş bir düşmanı öldürmek ya da bir takım arkadaşını canlandırmak bir tanesini bağışlarsınız. Hayatlar sonsuzdur ve 100 puana ulaşan ilk takım kazanır.

Yeni güncelleme ayrıca bir clan sistemi sunuyor. Oyuncular kendi klanlarını oluşturmak için bir araya gelebilir ve belirli zorlukları tamamlayarak özel ödüllerin kilidini açabilirler. Her klan kendi simgelerini alır, takımlar uygun gördükleri şekilde özelleştirebilirler.

War Modu ve klan sistemine ek olarak, PUBG Mobile’ın yeni güncellemesi şunları ekliyor:
Bölge kategorizasyonu
Bir başarı sistemi
Zırh, silah ve araçlar için özel kaplamalar
SLR keskin nişancı tüfeği

PUBG Mobile iOS ve Android cihazlarda kullanılabilir. İndirmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.