PUBG Mobile İki Yeni Abonelik Paketi Yayınlandı

PUBG Mobile İki Yeni Abonelik Paketi Yayınlandı

PUBG Mobile Abonelik Paketleri

PUBG Mobile Abonelik Paketleri

PlayerUnknown’s Battlegrounds veya kısaca PUBG tartışmalı bir şekilde battle royale türünün en çarpıcı oyunlarından biriydi ve geçen sene piyasaya sürüldüğünde Android ve iOS‘teki en popüler oyunlardan biri oldu.

Şimdi, oyunun Çinli geliştiricisi Tencent, hem Android hem de iOS’ta mobil oyuncular için PUBG Prime ve PUBG Prime Plus aboneliklerini sundu. Bu abonelik modelleri, iddialı oyunculara günlük olarak Unknown Cash veya UC artışı sağlar, kasalarda indirim yapar ve oyunculara Battle Points (BP) ile oyun içi alışveriş yapma imkanı verir.

İki seviyeli bu abonelikler doğal olarak oyunculara farklı avantajlar sunar. Temel 0.99 dolarlık olan abonelik paketi oyuncuya günlük 5 Unknown Coins verir ve Battle Points kullanarak alışveriş yapma imkanı sağlar. Prime Plus abonelik paketi 9.99 dolara (şuan indirimli aylık 4.99 dolar) satılır ve hırslı oyuncular için çok daha fazla avantaj içerir.

Bu abonelik paketi, oyunculara Battle Points kullanarak alışveriş yapabilme yeteneklerinin yanı sıra günlük 20 adede kadar Unknown Coins verir. Aynı zamanda oyun içi yağma ve eşyalarda günlük indirimler verirken, oyunculara eşzamanlı olarak günde 10 RP puan verir. Sadece bu değil, oyuncular her gün Klasik Sandık Çekilişi için % 50 indirim kazanacaklar.

PUBG Prime ve PUBG Prime Plus

PUBG Prime ve PUBG Prime Plus

PUBG Prime abonelik paketleri sıradan oyuncular için yatırım yapmaya değer olması pek olası değildir. Ancak iddialı PUBG Mobile oyuncuları için bu değerli bir yatırım olabilir. Her iki aboneliği aynı anda satın alabileceğinizi belirtmekte fayda var.