PUBG Mobile Kullanıcıları iOS 13’ten Şikayetçi

PUBG Mobile Kullanıcıları iOS 13’ten Şikayetçi

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 13 güncellemesinin ardından birçok PUBG Mobile kullanıcısı güncellemeden şikayetçi. PUBG Mobile oynarken bazen aynı anda iki parmaktan fazla parmağın kullanılması gereken durumlar oluyor. Bu durumlarda oyuncuların kendine göre geliştirdiği stratejiler ve taktikler devreye giriyor. Bu yöntem de iki parmağı ekran da sabit tutarak diğer parmakla karakteri hareket ettirmek için kullanılıyordu ancak iOS 13’le birlikte gelen bir yenilik maalesef bu yöntemin önüne geçiyor. 

     Artık iOS 13’te üç parmakla aynı anda ekrana bastığınız da yazı düzenleme bölümleri çıkıyor. Bundan dolayı da birçok oyuncu üç parmakla oyunu oynayamıyor. Bu hata sadece PUBG Mobile kullanıcılarının haricin de Fortnite oyuncularını da ilgilendiriyor. 

    

iOS 13’te Üç Parmakla Oynamaya Çalıştığınız da Karşılaştığınız Sorun ;

iOS 13'te Üç Parmakla Oynamaya Çalıştığınız da Karşılaştığınız Sorun ;

PUBG MOBİLE’DEN AÇIKLAMA GELDİ !

PUBG Mobile tarafından gelen açıklama ise şu şekilde ; “iOS 13.0 güncellemesini yapan oyuncuların üç parmak kullanımı gerektiren anlarda gelen yeni özellik sebebiyle ciddi bir problem yaşadıklarının farkındayız. Bu problemle ilgili olarak Apple ile iletişime geçtik. Bu sırada sorunu çözmek adına biz de çalışma yürüteceğiz. Ancak devam eden problem nedeniyle oyunu üç parmak kullanarak oynayan oyuncuların iOS 13 güncellemesine geçiş yapmamasını tavsiye ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” 


  Umarız bu sorun Apple cephesinden gelecek bir güncellemeyle en kısa sürede çözülür.