PUBG Mobile Zombi Modu Geldi

PUBG Mobile Zombi Modu Geldi

Yakın zamanda PUBG Mobile’i açtıysanız, sizi bir sunucu güncellemesi hakkında bilgilendiren bir bildirim görmüş olabilirsiniz. Çünkü nihayet, popüler zombi oyunu olan Resident Evil 2 işbirliği ile merakla beklenen Zombi modu geliyor.

Duyuruda şunlardan bahsediyordu, oyun 18 Şubat’ta saat 00: 00’dan (UTC) 08: 00’a (UTC) kadar çevrimdışı olacak, bu da Türkiyede oyunun 03.00’dan 11.00’a kadar kullanılamayacağı anlamına geliyor. Bildirim, oyunun yakında tekrar çevrimiçi olması gerektiğini ve 19 Şubat’tan itibaren Google Play mağazasından yeni bir güncelleme alacağını söylemeye devam ediyordu. Ve hepimizin beklediği 0.11.0 güncellemesi nihayet geldi.

Bildirim ayrıca yeni güncellemeyle gelecek olan tüm özelliklerin detaylarını veriyor.

Neler yeni?

Zombi Modu Eklendi: Survive Till Dawn, oyuncuların Resident Evil 2’den zombilerle ve bosslarla dövüştüğü yeni bir zaman sınırlı etkinlik modu.

Yeni Hava Durumu: Vikendi için Ay Işığı

Yeni oyuncu alanları

Resident Evil 2 ana menü teması ve müzik Eklendi

-Sanhok artık Arcade’da mevcut – Hızlı Maç

 

Çeşitli İyileştirmeler

-Geçmiş Sonuçlar artık sadece 1 aya kadar tutuluyor

-Güçsüz cihazlar için sabit arazi gösterge hataları düzeltildi.

Sürüm notlarından Zombi modunun ‘Survive Till Dawn’ yani ‘Şafağa Kadar Kurtulmak’ olarak adlandırıldığını görüyoruz. Bunu beta güncellemede görmüştük, tavuk yemeğin için bu sefer zombilere karşı iki gece hayatta kalmanız gerekecek.

Yeni modla birlikte, büyüleyici kuzey ışıkları da eklenen Vikendi’de ay ışığında savaşacağız. Ayrıca oyun genelinde bir Resident Evil 2 teması olacak ve Sanhok şimdi süper heyecan verici olacak Hızlı Maç için Arcade Mode’da sunulacak.

Beta’da çekilmiş bir incelemeyi izlemek isterseniz: