PUBG PC Yama Çıktı

PUBG PC Yama Çıktı

PUBG PC Yama

PUBG PC Yama

PUBG’nin PC sürümü için yeni bir düzeltme paketi var. Aralık ayındaki 1.0 sürümü sonrasında bu, en büyük veya en önemli yama değil, ancak dikkate değer bazı değişiklikler ve düzeltmeler içermektedir. Başlangıçta, birçok oyuncu aynı anda aynı alana girdiğinde, genel performansı geliştirmesi gereken bir müşteri optimizasyonu içerir. Eğer oyuncular bu şekilde toplanırsa, büyük bir itfaiyecilik olmasını bekleyebilirsiniz, bu nedenle oyun oturumunuzdaki bu kadar önemli bir zamanda performansın daha iyi olması gerektiğini bilmek güzel.

Yeni PUBG PC düzeltme ekiyle birlikte iki hata düzeltmesi de bulunmaktadır. Bunlardan ilki, karakterinizin “anında durdurulması ve ayarlanması” gereken bir sorunu düzeltir. İkinci düzeltme, bir tekrarlama esnasında karakterinizin nasıl hareket ettiği gibi bir sorun içindir. Bunlara küçük ancak hoş geldiniz değişiklikleri diyebiliriz. Ayrıca geliştirici PUBG Corp’un hayranların yolladığı geribildirimi ele almak için güncellemeleri sunmaya devam etmesini görmek güzel.

Geliştiricinin bu düzeltme ekini duyurduğu blog yazısında; stüdyo, yakında PUBG için gelecekte neler olacağına dair bir güncelleme sunmayı umduğunu da belirtti.

PUBG PC Yama Notları:

Müşteri Optimizasyonu
– Birçok oyuncu aynı bölgede olduğu zaman düşürülmüş performans sorunu

Hata Düzeltmeleri
– Karakter hareketinin anında durdurulduğu ve ayarlandığı konuyu düzeltti
– Tekrar oynatma sırasında karakter hareketinin alışılmadık gibi görünen sorunu düzeltti

Kaynak: 1