PUBG PC’de War Mode Güncellemesi Aldı

PUBG PC’de War Mode Güncellemesi Aldı

PUBG War Mode

PUBG War Mode

PC’de PlayerUnknown’s Battlegrounds‘da yeni bir etkinlik modu başladı. Oyunun son güncellemesini takiben geliştirici PUBG Corp., popüler War Mode (Savaş Modu) sınırlı bir süre için geri getirdiğini duyurdu ve bu sefer birkaç değişiklikle birlikte geldi.

Savaş Modu‘nun bu iterasyonu için, oyuncular Miramar’da beş kişilik 10 takım halinde toplanacaklar. Savaş, PUBG Corp.’un bu sefer biraz daha büyük olacağını söyleyen statik bir güvenli bölgede yer alacak. Oyuncular ayrıca seviye 3 kask ve yelek, iki el bombası ve genellikle sadece bakım paketlerinde bulunabilecek bir rastgele silah da dahil olmak üzere “üst düzey” ekipmanla spawn olacaklar.

Daha önce olduğu gibi, Savaş Modu esas olarak PUBG için bir Takım Deathmatch modudur. Amaç, diğer oyuncuları öldürerek ve yere yıkarak 200 puan elde etmektir. PUBG’nin her zamanki battle royale modundan farklı olarak, oyuncular bir maç sırasında her öldürüldüklerinde bir uçakta yeniden spawn olacaklar ve vurulmuş bir takım arkadaşını canlandırmak sadece iki saniye sürecek.

War Mode (Savaş Modu) başladı ve hafta sonu boyunca oynanıp 6 Mayıs’ta sona ercek. Bununla birlikte, popülaritesi göz önüne alındığında, PUBG Corp.’un gelecekte modda yeni bir iterasyona geçme şansı her zaman vardır. Steam’de mod ile ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

Savaş Modu, PUBG’nin en son güncellemesinden kısa bir süre sonra geldi ve oyunda büyük değişiklikler oldu. Yeni bir silahın (SLR) ve Miramar’ın aracına ek olarak, Güncelleme #12 hangi harita oyuncularının eşleşmeyi tercih edeceğini ve silah dengesinde büyük değişiklikler yaptığını belirledi. Aynı zamanda yeni eklerin bir çeşitini tanıttı.