PUBG, PS4’teki Birinci Yıl Kutlamasına Özel Ücretsiz Kostüm Dağıtıyor

PUBG, PS4’teki Birinci Yıl Kutlamasına Özel Ücretsiz Kostüm Dağıtıyor

  PUBG ilk olarak 2017 yılında bilgisayar platformlarında boy göstermişti. Piyasaya sürüldüğünden bu yana oldukça sevilen oyunun popülaritesi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bunun üzerine PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricileri çeşitli platformlarda da piyasaya sürerek oynanabilirlik alanını oldukça genişletmiş oldu.

  Geliştirici ekip ücretsiz olarak oyunculara vereceği kostümleri Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. PlayerUnknown’s Battlegrounds PS4 platformundaki birinci yılının olduğunu vurgulayan ekip, PUBG’nin en bilindik köstümlerinden biri olan  Trenchcoat’ı oyun severler için ücretsiz bir şekilde sunacak. Kostümü kazanmak için tek yapılması gereken ise Playstation 4 platformunda PUBG’ye giriş yapmak ve ardından sizin bir şey yapmanıza gerek kalmayacak kostüm otomatik olarak envanterinize eklenecek.

PUBG on Twitter

https://twitter.com/PUBG/status/1203116918368067584

  Hediye olarak verilen başka bir eşya ise SCAR-L silahının birinci yıla özel olarak tasarlanmış bir kaplama. Sadece PS4 kullanıcılarının elde edebileceği bu kaplama, siyah ve sarı bir arka plana sahip. Aynı zamanda SCAR-L silahının yan tarafında olacak şekilde PUBG’nin anlamlı sözlerinden biri olan “Winner Winner Chicken Dinner!” yazısı bulunuyor.

  PlayerUnknown’s Battlegrounds resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ücretsiz kostümleri kazanmak için kısıtlı bir zamanı kaldı. Kostümleri kazanmak için Türkiye saatiyle 9 Aralık 2019 Pazartesi günü 2.59’a kadar zamanınız var.  SCAR-L silahına özel olan kaplamaya sahip olmak için ise 9 Ocak tarihine kadar  zamanınız var.