PUBG Tek Atış War Mode Ekliyor

PUBG Tek Atış War Mode Ekliyor

PUBG War Mode

PUBG War Mode

PUBG‘nin en son sınırlı süreli etkinliği, War Mode‘un geri dönüşüne işaret ediyor. 10 Haziran / 11 Haziran tarihlerinde aktif olacak. Oyuncular bu sefer “spicier” kurallarını bekleyebilirler; burada anında ölüm her vuruşun ardından gerçekleşir.

Küçük ve statik bir Erangel güvenli bölgesi içinde yer alan War Mode, oyuncuları 4x-scoped Karabiner 98 Kurz, bir tabanca, bir frag bombası ve bir ghillie kıyafeti ile donatıyor. Steam Community yazısı, “Ölümcül hasar alırken, vurulmak yerine anında öleceksiniz” diye açıklıyor. Bu maçlarda dünya yağmalarının ve araçlarının olmadığı da belirtildi.

Daha önce olduğu gibi, respawning oyuncuları bunu her 40 saniyede bir düzlem içinde yaparlar. Düşmanları öldürmek, on kişilik ekibinize üç puan ve herhangi bir zamanda üçü olan ilk takımın 150 puana ulaşması anlamına geliyor. Dünyanın geri kalanı TPP’ye bağlıyken, üçüncü ve birinci kişi sunucuları Avrupa ve Kuzey Amerika’daki oyuncular için kullanılabilir.

Hava yağmurlu. Redzones ve bakım paketleri devre dışıdır. Ve katil spekülasyonu kapatıldı. İyi şanslar…

Yukarıdaki tweet’de belirtildiği gibi, başka bir yerde, geliştirici PUBG Corp, artık battle royale Deneysel Sunucusuna yeni bir anti-cheat başlattı. Ayrıca PUBG’nin tropikal Sanhok haritasının test edilmesi pazartesiye kadar uzatıldı.