PUBG Xbox One Güncellemesi Çok Yakında Geliyor

PUBG Xbox One Güncellemesi Çok Yakında Geliyor

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Xbox One Güncellemesi

PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One sürümü için çok yakında yeni bir güncelleme geliyor. Resmi yama notlarına göre; Güncelleme 12, yeni bir ücretsiz sandık ekliyor ve birkaç “önemli hata düzeltmesi” sunuyor.

Yeni sandık, Western Military Crate olarak adlandırılıyor ve Battle Points kullanılarak elde edilebilir. İçinde alabileceğiniz en yaygın eşyalar Tank Top ve Polo Shirt (her ikisi de % 20’lik bir düşüş oranı) gibi standart kıyafetler, daha kalın olan eşyalar ise Askeri Etek (% 0.0064) ve Kovboy Şapkası (% 0.0128).

Düzeltmeler açısından baktığımızda ise güncelleme, araçların hiçbir sebep göstermeden “havalanması ya da hava alması” sorununu çözüyor. Aynı zamanda, daha ağır bir aracın sürülmesinin bir oyuncunun yanlış bir şekilde daha fazla hasar almasına neden olacak bir sorun giderildi.

PUBG Xbox One Güncelleme 12 Yama Notları

Optimizasyon ve Kararlılık
– Araç sistemini kısmen optimize etti. Sürüş sırasında zeminden sürtünme nedeniyle oluşan toz etkisi özellikle optimize edilmiş ve araç sistemi kısmen iyileştirilmiştir.
– Bazı çökmelere neden olan sesli sohbet ile ilgili bir sorun giderildi.
– Erangel’deki çim nesneleri optimize edildi ve ileriye doğru optimize edilmeye devam edecek.

Oynanış
– Araçların sebepsiz yere havalanmasına ya da hava almasına neden olan ciddi bir hata düzeltildi. Bu üç tekerlekli bisiklet içerir.
– Bazı durumlarda, araç sürüşünde koltukları hareket ettirirken karakterin baş aşağı ya da garip bir pozisyonda oturması sorunu giderildi.
– Oyuncu bir araç çarpışmasında daha fazla hasar alır. Araç ne kadar ağırsa, oyuncuya verilen hasar o kadar büyük olur. Ayrıca, oyuncular artık yüksek hızda çalışan bir araçla çarpıştıklarında ölme olasılıkları daha fazladır veya devrilmeleri daha muhtemeldir.
– Araç, bir duvar veya ağaç gibi bir engele çarptığında araç yolcusu daha fazla hasar alır. Motosiklet gibi küçük bir araçta yüksek hızda bir şeye çarptığınızda, oyuncu çok daha fazla hasar alır.
– 4x kapsamının aşırı derecede yansıtıcı olmasına neden olan sorun düzeltildi.

UI/UX
– Belirli UI düzenlerinin düzgün şekilde hizalanmamasına neden olan sorun düzeltildi.
– Aracın çalışmasını etkileyen UI’ye (harita, envanter vb.) bağlı butonlar sorunu düzeltildi.
– HUD’de düzgün şekilde gösterilmeyen ekipman simgelerinin sorunu düzeltildi.
– LT, RT kontrolörü, önceden ayarlanmış kontrol cihazı B kullanıldığında envanterde çalışmama sorunu düzeltildi.
– R çubuk hızlanma ayarına bağlı olarak çubuk belirli bir açıda daha fazla eğildiğinde aşırı ivmelenme sorunu düzeltildi
– Takım üyesi göstergelerinin düzlemde yanlış gösterilmesi sorunu düzeltildi.

Diğer Hata Düzeltmeleri
– Yeniden yüklendikten sonra yere atılan derginin çıkardığı çarpışma.
– Karakterler belirli kıyafetler veya ayakkabılar giydiğinde ortaya çıkan kozmetik bir hata düzeltildi.
– Belirli diller durumunda yazı tiplerinin kırılması sorunu giderildi.

Tanımlanan Sorunlar İçin Zamanlanmış Düzeltmeler
– Lobideki ölü bölge ayarlarını değiştirirken, ayarların yansıtılması için seçenekler ekranının bir kez daha açılması gerekir. Bu sorun yakında çözülecek.

Kozmetik Ürünler
BP ile kazanılabilecek yeni bir ücretsiz sandık (“Western Military Crate”) eklendi. Western Military Crate Düşüş Oranları’ndan alabileceğiniz eşyaların listesi aşağıdadır.

Kaynak: 1