PUBG Xbox One Güncellemesi Harley Quinn ve Joker Skinlerini Ekledi

PUBG Xbox One Güncellemesi Harley Quinn ve Joker Skinlerini Ekledi

PUBG Harley Quinn ve Joker Skinleri

PUBG Harley Quinn ve Joker Skinleri

PlayerUnknown’s Battlegrounds için yeni bir güncelleme, oyuna yeni içerik ekler ve hatalarının bir kısmını giderir. En göze çarpan değişiklik, oyuncuların Harley Quinn’i veya Joker’i giymelerine izin veren Suicide Squad temalı skinlerin eklenmesidir.

Her iki karakter de oyun içi skin paketleri olarak satılmaktadır. Harley Quinn‘in paketi, karakterin “Daddy’s Lil Monster” kıyafetini ve özel bir beyzbol sopası skinini içerir. Joker‘in paketi “Night Club Suit” kıyafetini içeriyor. Yüzlerini kendi özel oyun içi avatarınızda oluşturmak istiyorsanız, her iki paket de karakterin saç ve makyaj seçeneklerini içerir.

Harley Quinn’in paketi 2500 G-Coin iken, Joker 2000’dir. Ayrıca her paketin ayrı parçalarını da satın alabilirsiniz. Harley’in kıyafeti 2000, saçları 500, makyajı 500, sopası 300’dür. Joker’in kıyafeti 1500, saçları ve makyajı da 500’dür. PUBG ile kazanılan BP’nin aksine, G-Coin gerçek para ile satın alınır. 500 G-Coin 5 $, 1100 G-Coin 10 $ veya 2300 G-Coin 20 $ karşılığında satın alınabilir.

Satın alınmışsa, bu seçenekler “Görünüm” kategorisinde PUBG’nin yeni “Makyaj” sekmesi altında görünecektir. Çoğunlukla, bir karakterin yüzünü, saçını, makyajını ve cinsiyetini değiştirmek artık BP’ye mal olmayacaktır.

Güncelleme ayrıca yeni bir tedarik sistemi ve PUBG’nin Xbox One sürümüne özel eşleşmeler ekler. Oyunun doku akışı da optimize edildi ve Eğitim Modunda bir hata düzeltildi. Tam yama notları PUBG forumlarında bakabilirsiniz.

Xbox One‘da PUBG’yi denemeyi merak ediyorsanız, oyunun konsol sürümünü şuan için indirmek ve oynamak ücretsizdir. Oyuna buradan erişebilirsiniz.

PUBG Harley Quinn ve Joker

PUBG Harley Quinn ve Joker