PUBG’nin Yeni Aracı, Twitch Yayınlarında Yakalanan öldürmeleri Gösterecek

PUBG’nin Yeni Aracı, Twitch Yayınlarında Yakalanan öldürmeleri Gösterecek

PUBG Report

PUBG Report

Dışarıda çok sayıda PUBG yayını var, bu yüzden öldürmelerinizin Twitch‘te yayınlanıp yayınlanmadığını bilmek istiyorsanız, size yardımcı olacak bir şeye ihtiyacınız olacak. İşte size yardımcı olacak şey PUBG Report: Online multiplayer oyunun, size öldürdüğü veya o oyuncu tarafından öldürülen Twitch yayıncıları için arama yapma imkanı veren yeni aracı. Yapmanız gereken tek şey, video platformunda yayınlanmış olan ölümlerin bir listesini görmek için web sitesinde birisinin kullanıcı adını aramak. Ve tabii, onları izlemek için sonuçlara tıklayabilirsiniz. Videolar ölüm anından hemen önce başlıyor.

Ünlü bir streamera sahip olduğunuzu öğrenmek eğlenceli olsa da, araç iki ucu keskin bir kılıç olabilir. Oyuncular web sitesini yayın taraması yapmak için kullanabilirler. Böylelikle belirli yayıncıları hedefleyebilirler. Doğrusunu söylemek gerekirse, PUBG Report yayınlar için ilk arama aracından çok uzaktır, ama oyun geliştiricilerin onayladığı bir şeydir.

Şu anda, araç yalnızca PC oyuncuları için Twitch yayınlarını destekliyor, ancak yakında konsol oyuncuları ve Mixer yayınları için destek sağlayacak. Gelecekte, ana sayfasında, yayında yakalanan en uzun öldürme gibi etkileyici başarılar gösteren bir vurgu klip koleksiyonu da yer alacak.