Rage 2 İlk Oynanış Fragmanı ve Detaylar

Rage 2 İlk Oynanış Fragmanı ve Detaylar

Rage 2

Rage 2

Bir dizi kısa tanıtımlar ve ilk fragmandan sonra, Bethesda sonunda bazı Rage 2 oynanışlarını gösterdi. PS4, Xbox One ve PC nişancısı, bir sürü üst düzey aksiyon, bir sürü silah ve serideki ilk kez açık bir dünyaya sahip. Fragmana bir göz atın.

Rage 2 Fragman

Ayrıca, Bethesda yaklaşan oyun hakkında birkaç detay daha açıkladı. Basın açıklaması, “Nişancıların tanrıları, id Software ve açık dünya kargaşası ustaları Avalanche Studios’un bir işbirliğinden doğmuş olan Rage 2, bu kadar yoğun bir katliam karnesi oluşturarak sadece iki efsanevi AAA stüdyosundan gelebilir. Bu doğru, bu bir lanet olasıca AAAAAA oyunu.” şeklindeydi.

Bethesda henüz Rage 2 için bir çıkış tarihi onaylamadı; sadece oyunun 2019’un ilkbaharında geleceğini söylüyor. Bir asteroit dünya nüfusunun % 80’ini öldürdükten sonra açıklama şu şekilde devam ediyor; “Acımasız ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyorlar ve zalim Otorite bir demir yumrukla yönetmeye çalışıyorlar. Çorak arazinin son Korucusu ve Otoritenin iktidarı için bir tehdit olan Walker olarak oynuyorsunuz.”

Bu arada, Nanotrit güçleri ve araçlar orijinal oyundan geri dönüyor: “Canavar kamyonlardan jinekere kadar, kötü arazilerde hız yapmak için sağlam ve boş araziye hazır araçların bir çeşitini kullanın. Onu görüyorsanız, onu sürebilirsiniz.”

Son olarak, Bethesda, şirketin E3 basın toplantısında yeni Rage 2 oyununu göreceğimizi belirtti. Bu program, 10 Haziran’da gerçekleşecek.