Rainbow Six Siege “installation still in progress” Hatası Nasıl Çözülür

Rainbow Six Siege “installation still in progress” Hatası Nasıl Çözülür

Raporlara bakıldığında neyse ki sıkıntı bu kadar yaygın olmasa da, aynı sorun geçmişte de ortaya çıktı fazla derecede sinir bozucu gözüküyor. Ubisoft bu sorunu henüz çözmedi ve oyuncular birbirlerine yardımcı olmak için forumlara giriyorlar. İşte çözüm olarak şu ana kadar sahip olduklarımız.

Görünen o ki, uygulanabilir tek düzeltme oyunu kaldırıp yeniden yüklemek ya da sorunun ücretsiz bir Siege hafta sonunda gerçekleşmesi için yeterince şanslı olmanız.

Kaldırma / yeniden yükleme yöntemi için adımlar oldukça basit. Oyun diskinizin konsolda olmadığından emin olun, oyunu kaldırın, sonra yeni bir kurulum başlatmak için oyun diskini yerleştirin.

Ücretsiz bir hafta sonu boyunca yükleme sorununu yaşayacak kadar şanslıysanız, oyun diskinizi çıkarabilir, oyunu kaldırabilir, ücretsiz deneme sürümünü indirebilir ve indirme işlemi tamamlandıktan sonra diski açabilirsiniz. Oyun diski konsolda olduğu sürece oyunun kilidi açık kalmalıdır.

Bununla birlikte, oyuncular Siege’ın deneme sürümünün yalnızca bir süre boyunca, her seferinde gelen ücretsiz hafta sonu sürelerinde kullanılabileceğini unutmamalıdır.

 

Ubisoft, yıllardır süren ve oyuncu hatasından kaynaklanabileceği için hatayı gidermemeyi seçebilir. Bazen sorun, içerik arka planda güncellenirken oyunu oynamaya çalışan oyuncular tarafından tetiklenir veyahut disk bir şekilde bozulmuş olabilir. Ya da bazı durumlarda, PS4’te yeterli depolama alanı olmayabilir.

Bu tür sorunlarda başınıza hangisinin geldiğini saptamak oldukça zor. Hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla yardım için Ubisoft ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.