Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky Yayın Tarihi Açıklandı

Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky Yayın Tarihi Açıklandı

Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky

Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky

Year 3, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege‘nin 3. Sezonu, Operation Grim Sky’ın çıkmasıyla çok yakında başlıyor. Genişleme, oyunun test sunucusunu denemek için zaten mevcutken Ubisoft, 4 Eylül tarihinde PS4, Xbox One ve PC’de tüm oyuncular için canlı yayınlanacağını açıkladı.

Önceki Operasyonlar gibi, Grim Sky da oyuna iki yeni Operatör getirdi: Maverick ve Clash. Her ikisi de farklı organizasyonlardan gelir ve farklı sınıflara girer. Maverick; Amerika’dan gelen ve sersemletici el bombası ve bir blowtorch kullanan bir Attacker. Bu arada Clash, Büyük Britanya’dan bir Defender oyuncusu. Oyundaki kalkan tutan ilk Defender oyuncusu, ayrıca bir taser ile donatılmış olarak geliyor.

Yeni Operatörlere ek olarak, Grim Sky, oyunun ilk haritalarından biri olan Hereford Base’e önemli bir bakım yapar. Ubisoft, böyle bir haritanın Siege’da üstlenilen geliştirme ekibinin ilk revizyonu olduğunu söylüyor. Güncellemenin ardından, tabanın her katı daha geniş bir yüzey alanına ve daha yıkıcı duvarlara sahip olacak ve oyunculara harita etrafında hareket etmek için daha fazla seçenek sunacak yeni merdivenler ve ambarlar eklendi.

Consulate haritası aynı zamanda Operation Grim Sky’ın bir parçası olarak bir parlatıcı da alıyor. Bu değişiklikler Hereford Base’e uygulananlar kadar önemli değil, ancak yine de stratejilerinizi düzeltmek için sizi zorlayacaklardır. Polis hattı spawn noktası uzatıldı, bir duvar ise, “doğal gözetleme ve erken ölümleri önlemek için” gaz istasyonu spawn noktasının yanına taşındı. Ubisoft ayrıca Tellers ve Archives’daki haritaya başka bir bomba yerleştiriyor.