Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion Güncellemesi

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion Güncellemesi

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion

Ubisoft, Operation Wind Bastion güncellemesinde Rainbow Six Siege‘a gelen değişikliklerin tam listesini açıkladı. Wind Bastion’un yayınlanması, Siege’nin Year 3’ün, Sezon 4’ün başlangıcını oluşturuyor. Operation Wind Bastion‘un yeni haritasını ve Operatörlerini şu anda PC versiyonunun test sunucularında deneyebilirsiniz.

Operation Wind Bastion’da Siege‘e gelen en büyük değişiklik iki yeni Operatör ve ek bir çok oyunculu haritadır. Nomad yeni Attacker, airjab fırlatıcıları, Defender’ları havaya uçurmak için barikat ya da duvarlardan geçirmelerine izin verir. Kaid, elektrokıskaçları çok sayıda takviyeli duvar ve ambarın yanı sıra dikenli tel ve dağılabilir kalkanları elektriklendiren yeni Defender Operatör’dür. Bu onu kitlesel olarak aşırı güçlenmiş gibi gösterir. Fortress adı verilen yeni harita, Attackers için çok sayıda çatı erişim noktası ve Defenders için tuzaklar ve tıkama noktaları kurmak için çeşitli merdivenler ve basamaklar sunuyor.

Operation Wind Bastion ayrıca ek silah skinleri ve bir kask paketi içerir. Mağaza navigasyonu, silahları tam ekran olarak görmenizi ve doğrudan Haberler sekmesinden yeni öğeler satın almanızı sağlayacak şekilde güncellenecektir. Beş büyük Operatör de dengeleme değişiklikleri alıyor. Mute, Clash ve Smoke buff alırken, Lesion ve Zofia nerf alıyor. Değişikliklerin tam listesi Operation Wind Bastion’un yama notlarında okunabilir.