Rainbow Six Siege Wind Bastion Güncellemesi

Rainbow Six Siege Wind Bastion Güncellemesi

Rainbow Six Siege Wind Bastion

Rainbow Six Siege Wind Bastion

Ubisoft, Operation Wind Bastion güncellemesinde Rainbow Six Siege‘a gelen değişikliklerin tam listesini açıkladı. Wind Bastion‘un piyasaya çıkması, Siege’s Year 3, Sezon 4’ün başlangıcını oluşturuyor. Aralık 2018 tarihli resmi yayınından önce, 20 Kasım’dan itibaren PC sürümündeki test sunucularında Operation Wind Bastion‘un yeni haritasını ve Operatörlerini deneyebilirsiniz.

Operation Wind Bastion’da Siege‘ye gelen en büyük değişiklik iki yeni Operatör ve ek bir çok oyunculu haritadır. Nomad, Attacker Operatörüdür; airjab başlatıcısı havanın içinden dışarıya ya da duvarlara doğru uçmaya izin verir. Kaid, elektrik direkleri güçlendirilmiş duvarları ve ambarları, dikenli telleri ve yerleştirilebilir kalkanları elektriklendiren yeni Defender Operatörüdür. Bu onu büyük ölçüde dengesiz hissettirir. Fortress adı verilen yeni harita,  Attacker’lar için çok sayıda çatı erişim noktası ve Defender’ların tuzakları ve boğucu noktaları kurmaları için çeşitli merdivenler ve basamaklar sunuyor.

Operation Wind Bastion ayrıca ek silah skinleri ve bir başlık donanım paketi içerir. Mağaza navigasyonu, silahları tam ekran olarak görmenizi ve doğrudan Haberler sekmesinden yeni öğeler satın almanızı sağlayacak şekilde güncellenecektir. Beş büyük Operatör de dengeleme değişiklikleri alıyor. Mute, Clash ve Smoke buff alırken Lesion ve Zofia nerf alıyor. Değişikliklerin tam listesi Operation Wind Bastion’un yama notlarında okunabilirsiniz.