Rainbow Six Siege Year 4 Pass Kullanılabilir

Rainbow Six Siege Year 4 Pass Kullanılabilir

Rainbow Six Siege Year 4 Pass

Rainbow Six Siege Year 4 Pass

Rainbow Six Siege‘ın Operation Wind Bastion güncellemesi, PS4, Xbox One ve PC’ye gelerek oyunun üçüncü yılını sona erdirdi. Ubisoft’un, başka bir Operator grubu da dahil olmak üzere, 2019’da nişancı için hala çok daha fazla içerik var. Yeni sezonun hemen öncesinde, yayıncı Siege için Year 4 geçişini sunmaya başladı ve sahiplerine bazı iyi faydalar sağlıyor.

Year 4 geçişi tüm platformlarda satın alınabilir. Önceki Siege geçişi gibi, 30 dolara mal oluyor ve oyunculara bir takım avantajlar sağlıyor. Year 4 geçişini satın alanlar, Year 4 Siege için tanıtılan yeni Operatörlerin sekizine yedi günlük erken erişim hakkı alacaklar. Onların kilidini açmak için oyun içi para harcamak zorunda kalmayacaksınız.

Bunun üzerine, Year 4 pass sahipleri sekiz üniforma ve başlık ve Lava 6 Charm dahil olmak üzere bir dizi özel eşya alacaklar. Ayrıca, sahiplerine 600 bonus R6 kredisi ve 31 Ocak 2020’ye kadar % 5 daha fazla artış ve Siege’ın oyun mağazasında % 10 indirim gibi avantajlar da sunulacak.

Ek bir bonus olarak, 4 Mart 2019’dan önce pass alan herkes Volcano Signature silah skinini alacak. Year 3 Pass’a sahip olanlar, aynı zamanda Year 4 için aldıklarında 600 RS kredisi daha alacaklar. Resmi Rainbow Six Siege web sitesinde sezon geçişi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.