Raziel: Dungeon Arena, iOS ve Android İçin Yayınlandı

Raziel: Dungeon Arena, iOS ve Android İçin Yayınlandı

 Indrasoft tarafından yayınlanan oyun multiplayer ve singelplayer modları sunuyor. Grafikleri ile adından zaman zaman söz ettirecek olan RPG oyunu iOS ve Android için yayılandı. 

 Mobil oyun dünyasının iyileşmesiyle birlikte birçok oyun geliştiricileri mobil platformlar için oyun geliştiriliyor ve grafikleri ile diğer platformdaki oyunları neredeyse aratmıyor. Grafikleri ile ön plana çıkması beklenen Raziel: Dungeon Arena isimli RPG oyunu App Store ve Play Store'da yerini almış durumda. Peki Raziel: Dungeon Arena nasıl bir oyun?

 Daha öncede basetiğimiz gibi tekli ve çok oyunculu modlarının bulunduğu oyunda tekli modu 10 farklı bölüm ve 60 seviyeden oluşuyor. Oyundaki görevimiz oldukça basit. Yalnızca tuş kombinasyonlarını kullanarak her bölümde karşımıza çıkan yaratıkları yok etmemiz gerekecek. Tek oyunculu modun içerisinde de farklı modlar barındıran oyun çok yönlü olması oyunun iyi yanlarından sadece biri. 

 Dilediğimiz gibi kahramanımızı özelleştirebileceğimiz oyunda birde çoklu oyun modu bulunuyor. Bu modda online oyuncularla çeşitli modlardan birini seçerek diğer oyuncularla karşılaşabileceksiniz. Oyunun en heyecan verici bir özelliği ise aynı oyun içerisinde iki farklı karakter ile savaşabiliyor. Belirlediğiniz iki kahramanınız arasında geçiş yaparak savaşa yön verebilmek sizin elinizde olacak.