Red Dead Online Bağımsız Oluyor

Red Dead Online Bağımsız Oluyor

Rockstar, Red Dead Online'ı Red Dead Redemption 2'den resmen ayırıyor. Bu, çevrimiçi çok oyunculu modu hem PC'de hem de konsollarda bağımsız bir ürün olarak satın alabileceğiniz anlamına geliyor. Ancka oynaması ücretsiz olmayacak.

Red Dead Online'ın bu yeni bağımsız ürünü 1 Aralık'ta piyasaya sürülecek ve 20 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak. Bununla birlikte, piyasaya sürüldüğü ilk birkaç ay boyunca %75 indirimli olacak ve sadece 5 dolara satılacak. Çevrimiçi bir oyun olarak, sırasıyla PS4, PS5 veya Xbox One, Series X / S üzerinde oynuyorsanız PlayStation Plus veya Xbox Live Gold aboneliği gerektirir.

Red Dead Online, PlayStation Store, Xbox Store, Rockstar Games Launcher, Steam ve Epic Games Store üzerinden satılacaktır. Red Dead Redemption 2'den herhangi bir farka sahip olmayacak oyun tam bir RDO deneyimi yaşatacaktır. Bu bağımsız sürüm, bir fiyat paylaşılmasa da tek oyunculu kampanyayı içeren Red Dead Redemption 2: Hikaye Modu adlı sürümü satın alma seçeneği sunacak.

Şirket için büyük bir başarı olmaya devam eden GTA Online'ın Grand Theft Auto V'den ayrı olarak temin edilmediği göz önüne alındığında, bu Rockstar için dikkate değer bir sürümdür. 2021'de yolda GTA Online'ın bağımsız bir sürümü var. ancak Red Dead, Rockstar'ın bu şekilde ayrılan oyunlarından ilki olacak.