Red Dead Online Oyuncuları Son Güncellemesinin Hatalı Olduğunu Belirtiyor

Red Dead Online Oyuncuları Son Güncellemesinin Hatalı Olduğunu Belirtiyor

Yakın tarihli bir Red Dead Redemption 2 Online güncellemesi, oyunculara oyunun vahşi yaşamıyla daha fazla etkileşim yolu sunan hayvan odaklı bir rol olan Naturalist uzmanlığı ekledi. Ancak, bazı oyuncular yeni güncelleme yayınlandığından beri kendi atlarının biraz garip davrandığını iddia ediyor.

Kotaku tarafından bildirilenlere göre, oyuna güncelleme ile birlikte gelen değişiklikler birçok Reddit kullanıcı tarafından farkedildi. Bir Reddit kullanıcısı, “Sadece benim mi atım garip davranıyor yoksa her zamankinden daha mı aptal diye?” diye sordu. Bu paylaşımın ardından birçok Reddit kullanıcısı benzer durumların kendilerinde de gerçekleştiğini belirtti.

Şikayetlerinden bazıları, atların ortadan kaybolması, çağrıları görmezden gelme ve havadan uçma gibi bariz hataları içeriyor. Ancak diğerleri, atların normalden daha aptal davranıp davranmadığını veya sadece şanssız olup olmadıklarını kontrol etmek için çeşitli videolar paylaştı.

Bu oyuncular, atlarının bir anda ortadan kaybolduğunu, binicileri engellere takılıp üstünden attığını ve uzun süredir sahip oldukları atlarda bile kontrol etmenin zor hale geldiğini belirttiler.

Görünüşe göre sorunlu güncelleme bir haftadan uzun bir süredir yayında olsa da, sorun Rockstar'ın destek hesabı tarafından onaylanmadı. Oyuncular bir sonraki güncelleme gelene kadar sorunlu atlarla birlikte oyunu oynayacak gibi duruyor.