Red Dead Redemption 2 Companion Uygulaması Ne İşe Yarıyor?

Red Dead Redemption 2 Companion Uygulaması Ne İşe Yarıyor?

Red Dead Redemption 2 Companion Uygulaması

Red Dead Redemption 2 Companion Uygulaması

Red Dead Redemption 2‘nin çıkış tarihi neredeyse geldi. 26 Ekim’de oyunun yanı sıra oyunun resmi companion (yoldaş) uygulamasının da lansmanı olacak. Yayıncı Rockstar bunu onayladı. Bu uygulama, bu Cuma günü ana oyunla iOS ve Android‘de yayınlanacak.

Esasen, uygulama PS4 / Xbox One ve TV’nizde oyun oynarken kullanmanız için ikinci bir ekran olarak hareket edecek gibi görünüyor. Bu, örneğin iPad’de haritaya bakabilir, yol işaretleri ekleyebilir veya ilgi alanlarını işaretleyebilirsiniz. Buna ek olarak, uygulama “Arthur Morgan’ın temel bilgi ve istatistikleri cihazınızda gerçek zamanlı olarak gösterecektir, böylece oyundaki HUD’u seçtiğiniz televizyondan tamamen çıkarmanıza izin verir.”

Son olarak, uygulama tam dijital oyun kılavuzu içerir, Rockstar‘ın sosyal kulübü üzerinden stat izleme sağlar ve muhtemelen ekstra bir maliyet için resmi Red Dead Redemption 2 kılavuzunun isteğe bağlı bir dijital versiyonu sunuyor.

Oyunun haritası yakın zamanda sızdırıldı ve orijinal Red Dead Redemption‘ın oynanabilir alanının çoğunu içerdiği görülüyor. Tall Trees, Armadillo ve daha fazlası gibi düz Flat Iron Lake, sızan görüntüde görülüyor. Meksika dahil edilmiyor gibi, ancak henüz keşfedilmemiş birkaç yeni yer var.

Red Dead Redemption 2 Companion

Red Dead Redemption 2 Companion