Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar

Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar

RDR 2 Gizli Silahlar

RDR 2 Gizli Silahlar

Kayıp ve Efsane Silahlar

PS4 ve Xbox One’da Red Dead Redemption 2, temel altı nişancılardan ve kol hareket tüfeklerinden güçlü av tüfeği ve keskin nişancı tüfeklerine kadar büyük bir silah deposuna sahip. Bir silah ustasından satın alabileceğiniz ya da düşen düşmanlardan alabileceğiniz silahlara ek olarak, dünyada bulabileceğiniz birçok özel silah da var. Karşılaştığınız yan görevler gibi, bu silahlardan bazılarını kaçırmak çok kolay olabiliyor.

1800’lü yılların sonlarına ait RDR 2‘nin vahşi doğası ve kasabalarında dolaşan birçok zaman geçirdikten sonra, rakip çete üyelerine ve kızgın serserilere karşı savaşırken Arthur’un kullanması için büyük miktarda melee silah ve ateşli silah toplayabilirsiniz. Spoilerden kaçınmak için, oyunda ilerleyen zamanlarda alabileceğiniz bazı silahlardan bahsetmeyeceğiz. Sizlere onların yerleri ile birlikte geniş bir silah listesi hazırlamaya çalıştık. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)

1. Firearm: Flaco’s Revolver

1. Firearm: Flaco's Revolver

Oyun içi açıklama: Hassas gravürler ve oyma bir fildişi sapı içeren nadir bir Cattleman Revolver. Daha önce Flaco Hernandez’e aitti, Cairn Gölü’nde bir düelloda yenildi. Bu silah altı mermi bir cephane kapasitesine sahip ve Regular, High Velocity, Split Point, Express ve Explosive revolver cephane kullanabilirsiniz.

Konum: Valentine Gunslinger görevini kabul ettikten sonra çeşitli karakterlerin fotoğraflarını inceleyebilirsiniz. Flaco Hernandez’i bulmak için, haritanın kuzey kısmına, Colter’ın güneydoğusunda, Cairns’ın yakınında bulunan görevin kilidini açmak için fotoğrafını inceleyin ve okuyun.

2. Firearm: Granger’s Revolver

2. Firearm: Granger's Revolver

Oyun içi açıklama: Koyu metal kaplamalı ve özel gravürlerle kaplı nadir bir Cattlemen Revolver. Geçtiğimiz günlerde bir çift Flatneck İstasyonu’nda yenilgiye uğrayan son silahlı soyguncu Emmet Granger’e ait olan bu silahın altı turluk bir cephane kapasitesi var ve Regular, High Velocity, Split Point, Express ve Explosive revolver cephane kullanabilirsiniz.

Konum: Valentine Gunslinger görevini kabul ettikten sonra çeşitli karakterlerin fotoğraflarını inceleyebilirsiniz. Emmit Granger’ı bulup görevini açmak için fotoğrafını inceleyin ve okuyun. Flatneck İstasyonu’nun hemen doğusunda, domuz çiftliğinde onu bulabilirsiniz. Görevlerini tamamladıktan sonra bir düelloya gireceksiniz. Ardından, ateşli silahını alabilirsiniz.

3. Pistol: Midnight’s Pistol

3. Pistol: Midnight's Pistol

Oyun içi açıklama: Nadir bir Mauser Pistol, bu silah altın kaplama gravürler ve siyah ahşap bir kavrama özelliklerine sahiptir. Daha önce, silahlı soyguncu olan Billy Midnight’a ait olan ve Rhodes’a giden bir trende bir düelloda yer alan bu silahın 10 turluk bir mermisi var ve Regular, High Velocity, Split Point, Express ve Explosive pistol cephane kullanabilirsiniz.

Konum: Valentine Gunslinger görevini kabul ettikten sonra çeşitli karakterlerin fotoğraflarını inceleyebilirsiniz. Billy Midnight’ı bulup görevini açmak için fotoğrafını inceleyin ve okuyun. Rhodes’taki postanede, nerede olduğunu bulmak için katiple konuşun. Trene binişten sonra, hızlı bir kovalamaya yol açacak olan Billy Midnight ile konuşun. Sonunda, başka bir düelloya girersiniz.

4. Shotgun: Rare Shotgun

4. Shotgun: Rare Shotgun

Oyun içi açıklama: Solmuş pirinç kararması olan ve oymalar ile süslenmiş nadir bir Çift Namlulu Shotgun. Daha önce Roanoke Ridge’in ağaçları ve vahşi yaşamı arasında yalnız yaşayan yalnız bir odun ustası tarafından sahip olunan ve hayran kalınan silah. Bu silah iki tur bir cephane kapasitesine sahip ve Regular Buckshot, Incendiary Buckshot, Slug and Explosive Slug shotgun cephane kullanabilirsiniz.

Konum: Rare Shotgun olarak bilinmesine rağmen, bu silahı birkaç yerde bulabilirsiniz. İlki, Manito Glade’deki küçük bir kabinde bulunan Annesburg’un kuzeyinde. İkincisi, Wallace Station yakınlarındaki Little Creek Nehri’nin hemen kuzeyinde, Hanging Dog Ranch’in batısındaki mağara münasebetinden düşebilir.

5. Melee: Ancient Tomahawk

5. Melee: Ancient Tomahawk

Oyun içi açıklama: Çizgili bağlı sap ve cilalı keskin bir bıçak ile geleneksel bir yerli Tomahawk. Onun eski olmasına dair bazı belirtiler göstermesine rağmen, bu silah yerlilerden biri tarafından iyi korunmuştur. Bu melee silahı, Grizzlies’daki Calumet Ravine’ye bakan, kırık bir ahşap hedefe yerleştirildi.

Konum: Calumet Ravine’nin doğu tarafındaki kırık bir hedefe yapışmış olarak, aşağıdaki nehre bakan bir yerde bulunabilir. Burası Wapiti Indian Reservation’ın doğusunda yer almaktadır.

6. Melee: Antler Knife

6. Melee: Antler Knife

Oyun içi açıklama: Bir geyik boynuzundan üretilmiş bir sapa sahip nadir bir bıçak ve bıçağın bir kısmı çapraz korumanın yakınında koptu. Bu silah, Big Valley’deki Hanging Dog Ranch’in yakınlarında meydana gelen büyük bir ayı ve avcı arasındaki kavga yerinden alındı. Hiçbir taraf kazanmadı.

Konum: Ezdiği avcı tarafından öldürülen bir ölü ayı üzerinde bulundu. Little Creek Nehri yakınlarındaki Hanging Dog Ranch’in hemen kuzeybatısında yer alır.

7. Melee: Broken Pirate Sword

7. Melee: Broken Pirate Sword

Oyun içi açıklama: Uzun bir koparılmış bıçak ve dekoratif altın bir handguard ile eski ve nadir bir korsan kaması. Bu kalıntı, terk edilmiş bir teknenin içinde, Saint Denis’i çevreleyen bataklık arazilerinde başıboş bulundu. Çoğu yakın dövüş silahından daha uzun bir menzil ile, bu yaşına rağmen hala pratik savaş silahı.

Konum: Saint Denis’in güneybatısındaki küçük adalarda bulunan harap bir teknede eski bir korsan kılıcına sahip bir iskelet bulacaksınız.

8. Melee: Civil War Knife

8. Melee: Civil War Knife

Oyun içi açıklama: Sağlam bir bıçaklı, yıpranmış ahşap saplı ve koruma için geniş D şekilli handguardlı eski bir Bowie bıçağı. Bu silah, İç Savaş askerleri tarafından yaygın olarak kullanıldı ve pasla kaplandı. New Hanover, Roanoke Ridge’deki yıkık Fort Brennand’ın altındaki bir depoda bulundu.

Konum: Van Horn’un terk edilmiş bir kalesi olan Fort Brennand’ın bodrum katında bulundu. Bodrum katını bulmak için kalenin girişinin sağında bulunan binaya girin ve içerideki merdivenden aşağı inin.

9. Melee: Hewing Hatchet

9. Melee: Hewing Hatchet

Oyun içi açıklama: Bu eski ve yıpranmış Hatchet, bıçağın bir kenarı boyunca düz bir kenara sahiptir ve kütükleri kereste haline dönüştürme işlemi için tasarlanmıştır. Bu yakın dövüş silahı, terkedilmiş bir kulübenin yanında, Grizzlies’daki Moonstone Pond’un yakınındaki bir ağaç kütüğünde bulundu.

Konum: Moonstone Pond’un güney kıyısında, bir ağaç kütüğü içinde duran baltayı bulacaksınız.

10. Melee: Rusted Double Bit Hatchet

10. Melee: Rusted Double Bit Hatchet

Oyun içi açıklama: Paslı çift başlı nadir bir Hatchet; doğrama ve kesme için bir jilet-keskin tarafı ve odun ayırmak için kör bir yanı var. Bu yakın dövüş silahı, Roanoke Ridge’deki Annesburg Madeni yakınlarındaki bir ağaç kütüğünde bulundu ve zamanla elementler tarafından yıpranmış.

Konum: Elysium Pool ve O’Creagh’s Run arasında bir kulübe dışında bir ağaç kütüğünde bulunur.

11. Melee: Viking Hatchet

11. Melee: Viking Hatchet

Oyun içi açıklama: İskandinav desenleriyle her yeri oyulmuş ve deri ile bağlanmış nadir bir eski Hatchet. Bu yakın dövüş silahı, New Hanover’ın Roanoke Vadisi bölgesinde eski bir taş sunakta bulunmuştur.

Konum: Beaver Hollow kuzeydoğu antik Vikingler tarafından yapılan küçük bir harabe bulacaksınız. Bir taş masanın üzerinde duran baltayı bulabilirken, mezara girmeniz sizi oyunun daha sıra dışı eşyalarından biri olan Viking Helmet’e götürecektir.