Red Dead Redemption 2 Oynanış Bu Hafta Geliyor

Red Dead Redemption 2 Oynanış Bu Hafta Geliyor

Red Dead Redemption 2 Oynanış Videosu Geliyor

Red Dead Redemption 2 Oynanış Videosu Geliyor

Rockstar kartlarını Red Dead Redemption 2‘deki yeleğinin içine yakın oynuyordu, ancak artık zaman elini göstermeye geldi. Şirket, merakla beklenen açık dünya oyunu için resmi oynanış videosunun yarın 9 Ağustos’ta yayınlanacağını duyurdu.

Rockstar Games Twitter hesabı aracılığıyla yayınlanan kısa açıklamaya göre, video Rockstar’ın kendi YouTube, Facebook ve Twitch kanallarında gösterime girecek. Şimdiye kadar üç sinematik fragman gördük, ancak oyun ve sistemler hakkında çok az şey biliyoruz. Yarının videosu, eski batının bir kanunsuzlar çetesi olarak gezerken gerçekte ne yapmamızı beklediğimize ışık tutacaktır.

Rockstar, uzun süredir devam eden Grand Theft Auto 5 Online modunda Red Dead Redemption 2’ye göndermeler yapıyor. Rockstar’ın oyunlarını kendi programında tanıtmak için seçtiği gibi, E3’te dikkat çekici bir şekilde yoktu. Yine de çıkış tarihine çok yaklaşıyoruz, bu yüzden bir noktada bir şeylerin ortaya çıkması gerekiyordu. Red Dead Redemption 2’nin çıkış tarihi 26 Ekim olarak doğrulandı ve PlayStation 4 ve Xbox One’a geliyor. Belki PC’ye de gelebilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç farklı versiyon da olacak.

Take-Two, RDR2‘nin oyunu yeniden tanımlayacağını cesaretle söyledi. Bununla birlikte, satışlar açısından, Cowen & Company analisti Doug Creutz, Grand Theft Auto 5‘in başarısıyla eşleşmeyeceği tahminini çoktan durdurdu. Bu zaten GTA 5‘in 100 milyona yakın satıldığı düşünüldüğünde oldukça başarılı olurdu.