Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare DLC’sine ilişkin bir hayranın oluşturduğu konsept

Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare DLC’sine ilişkin bir hayranın oluşturduğu konsept

Reddit’de Red Dead Redemption 2 için potansiyel Undead Nightmare eklentisinin bir fikri sunuldu, birçok oyun topluluğu üyesinin gerçekleştirilmesini hayal etmesine neden oldu. Red Dead Redemption 2 hayranları devam oyununda DLC’yi geri getirme çağrısında bulundular, ancak talepleri cevapsız kaldı.

Reddit kullanıcısı danielgmal, Red Dead Redemption 2 topluluğu ile paylaştı ve potansiyel DLC’nin nasıl başlayabileceğine dair ayrıntılı bir açıklama içeren bir konsept sundu, ayrıca bu genişlemenin orijinal oyuna nasıl etki edebileceğine dair detaylı bir anlatım yaptı. Dahası, bunu pratikte nasıl görünebileceğini görselleştirmek için Midjourney yapay zekasını kullanarak etkileyici sonuçlar elde ettiler. Daha önce oyuncular, Red Dead Redemption 2 Undead Nightmare’da Arthur Morgan’ın nasıl görünebileceğini hayal edebiliyorlardı, ancak bu tür bir genişleme hakkında pek az ayrıntı düşünmüşlerdi.

Diğer tartışma katılımcıları, Rockstar’ı Red Dead Redemption 2 için Undead Nightmare oluşturulmasına izin vermediği için hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirdiler. Haritanın genişletilmiş boyutu ve yeni mekanikler kesinlikle oyunun yeni ve ilginç anlar yaratmasına yardımcı olacaktı. Red Dead Redemption 2 için bir süre önce yayınlanan mod, Undead Nightmare’dan zombileri oyuna ekledi ve hayran konseptlerinin yanı sıra, bu muhtemelen oyuncuların bu tür bir deneyimi yaşayabileceği en yakın şeydir.