Remastered GTA San Andreas Unreal Engine 5’te nasıl görünmeliydi! Bir hayranın gösterdiği yenilenmiş versiyonunu izleyin

Remastered GTA San Andreas Unreal Engine 5’te nasıl görünmeliydi! Bir hayranın gösterdiği yenilenmiş versiyonunu izleyin

Ünlü stüdyo Rockstar Games birkaç yıl önce GTA’nın kült üçlemesinin güncellenmiş grafikler ve iyileştirmelerle resmi bir yeniden yayınını piyasaya sürdü. Birçok oyuncu için bu sürüm, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ı modern donanımlarda tekrar oynamak için harika bir fırsat olmalıydı, ancak remaster kalitesi, en sadık hayranlarını bile şaşırttı. flames per second takma adlı bir hayran, GTA San Andreas’ın güncellenmiş versiyonuna toplulukla bakışını paylaştı ve remaster’ın nasıl olabileceğini gösterdi.

Kullanıcı, GTA San Andreas’ın Unreal Engine 5 grafik motoru tabanlı bir konseptini gösteren bir video yayınladı. Proje, 2004 yılının orijinal oyununun benzersiz tarzını korurken, ona modern teknolojiler ekliyor. Görsel olarak hayran yapımı geliştirme, resmi remaster’dan çok daha iyi görünüyor, hatta birkaç yılın güncellemelerinden sonra bile.

Unreal Engine 5 üzerindeki GTA San Andreas, çizim mesafesinden ve düşük çözünürlükten muzdarip olsa da, bu sadece bir kişi tarafından oluşturulan bir konsept. Yapımcıya göre, modern bir oyun stüdyosunun üretim gücüyle o, hızlı bir şekilde yeni bir motor kullanarak oyunun tam remaster’ını yapabilir ve benzer hataları giderirdi. Telif hakkı ihlali olasılığı nedeniyle flames per second bu fikri gerçekleştirmeye cesaret edemiyor, ayrıca kavramını genel erişime açmayı planlamıyor. Hayran, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition için modları kullanmayı tavsiye ediyor, bu modlar koleksiyonun sorunlarını en azından kısmen giderme yeteneğine sahiptir.