Resident Evil 4’ün yeniden yapılan versiyonu, oyunu birinci şahıs nişancı oyununa dönüştüren bir mod aldı.

Resident Evil 4’ün yeniden yapılan versiyonu, oyunu birinci şahıs nişancı oyununa dönüştüren bir mod aldı.

Мoddеr Elsuperaguas, Resident Evil 4 Remake’in bir modunu piyasaya sürdü, bu da size oyunu birinci şahıs görüşüyle oynamanıza olanak tanıyor. YouTube kanalı Residence of Evil’dan bir video, bunun nasıl göründüğü konusunda iyi bir fikir veriyor. Modda kamera birinci şahıs moduna taşındı, ancak Leon’un modeli ve animasyonları korundu, bu da gerçekçi bir şekilde oyuna dalmayı sağlar ve RE7 ve Village’ın oynanışını hatırlatan daha yavaş bir FPS oluşturur. Durumsal farkındalığın azalmasının oyunu çok daha gerilimli ve zorlu hale getirdiği görülebilir, ancak bu zevkin bir parçası değil mi?

Elsuperaguas’ın projesi bir dizi bağımlı mod içeriyor – örneğin, Leon’un kafasını görünmez hale getirerek birinci şahıs kameraya yer açmanız gerekebilir. RE4’ü tam teşekküllü bir FPS’ye dönüştürmek için ne kadar az modifikasyon gerektiği şaşırtıcı. Ve sadece birkaç yıl önce Capcom, başlangıçta birinci şahıs perspektifinden oluşturulan Resident Evil Village’a üçüncü şahıs kamerayı eklemeye karar vererek tam tersine gitti.

Elsuperaguas’ın birinci şahıs modunu ve Resident Evil 4 (2023) için bunu destekleyen diğer modları sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz. Ayrıca kurulum kılavuzunu okumayı unutmayın.