Resmi Olarak: Lords of the Fallen ve Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 Game Pass’te Yer Alacak

Resmi Olarak: Lords of the Fallen ve Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 Game Pass’te Yer Alacak

Polonya finans sitesi Bankier.pl üzerinde yayımlanan basın bülteninde CI Games, Lords of the Fallen ve Sniper: Ghost Warrior Contracts 2’nin Game Pass’e dahil edilmesi konusunda Microsoft ile anlaşmaya vardığını doğruladı.

Birkaç gün önce, ilk oyunun Microsoft aboneliğinde yayınlanacağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Belgelere göre, iki şirketin anlaşmayı imzaladığı kesin tarih.

Ekim 2023’te piyasaya sürülen Unreal Engine 5 tabanlı bu Soulslike oyunu hızla bir milyon kopya sattı, ancak daha sonra satışlar yavaşladı, muhtemelen karışık eleştirilerden dolayı. Şu anda CI Games, Lords of the Fallen’ın yaklaşık 1,4 milyon kopya sattığını doğruladı.

Geliştirici Hexworks son büyük güncelleme olan Master of Fate’i yakın zamanda yayınladı. Yeni sürümde (1.5) Lords of the Fallen’a oyun modifikatör sistemi eklendi, bu da oyuncuların oyun sırasında hayatlarını kolaylaştırıp zorlaştırmalarına olanak tanıyor.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 ise neredeyse üç yıl önce piyasaya sürüldü ve oldukça olumlu eleştiriler aldı. Geliştirici Underdog Studio şu anda Project Survive üzerinde çalışıyor ancak geçen hafta CI Games yatırımcıları bilgilendiren bir rapor yayımlayarak, 2025 çıkış penceresinin geliştirme sorunları nedeniyle tehlike altında olduğunu belirtti.