Respawn’ın Yeni Oyunu Apex Legends Ücretsiz Çıktı

Respawn’ın Yeni Oyunu Apex Legends Ücretsiz Çıktı

Apex Legends Ücretsiz

Apex Legends Ücretsiz

Sızıntı ve söylentiler doğru çıktı. Apex Legends geldi ve bu, battle royale oyunlarının Thunderdome’unda yeni bir meydan okuma. Respawn Entertainment‘ın ücretsiz oynanan oyunu, geliştiricinin Titanfall evreninin bir parçası ve PC, Xbox One ve PlayStation 4’te mevcut.

Respawn, internete bazı detaylar dökülen sızıntıların ardından hafta sonu boyunca sosyal medyada oyunu sundu. Geliştirici resmi duyuru ve oyuna ilk bakışı sunmak için bir canlı yayın yaptı. Apex Legends, formülü üzerinde birkaç önemli değişiklik yaparken Fortnite ve PlayerUnknown’s Battlegrounds gibi battle royale oyunlarını takip ediyor.

Birincisi, tamamen üç kişilik bir takım olan ve 20 kişilik üç takımın tek bir büyük haritada göründüğü bir oyundur. Tarzdaki diğer oyunlar gibi, siz ve takımınız da Apex Legends’a silahsız veya eşyasız giriyorsunuz ve ayakta kalan son takım olmak için gereken her şeyi yapmalısınız.

Apex Legends ve onun gibi diğer oyunlar arasındaki en büyük fark, bir maçın başında seçtiğiniz karakterlerin dahil edilmesi. Her karakterin kadronuzda ve zaman içinde yüklenen nihai yetenekler de dahil olmak üzere farklı özel yeteneklerde farklı bir rolü vardır. Adadaki tüm silahları, zırhı ve eşyaları hala buluyorsunuz, ama stratejini etkileyen takım arkadaşlarınla birleştirebileceğiniz özel yetenekleriniz var. Oyunda lansman sırasında sekiz karakter veya Legends (Efsaneler) var ve Respawn zaman içinde daha fazla ekliyor olacak.

Respawn ayrıca, ping sistemindeki battle royale’e yenilikçi bir katkı yapmıştır. Özel bir düğmeyle, konumları, nesneleri ve diğer oyuncuları “ping” edebilir, onları takım arkadaşlarınızın ekranlarında işaretleyebilir ve dikkatlerini onlara çekebilirsiniz. Bir ganimet parçasına ping attığınızda karakteriniz onu arayacak ve ihtiyaç duyması halinde başkaları için işaretleyecektir. Sistem oldukça sağlamdır ve takımınızla hiç konuşmadan iyi bir şekilde iletişim kurmayı mümkün kılar; bu, herkesin kulaklık kullanamayacağı maç yapma oyunları için kullanışlıdır.

Apex Legends’ın ücretsiz oynanması durumu, aynı zamanda kozmetik ürünler için mikro ödemeleri ve oyun içi satın alımları da içerdiği anlamına geliyor. Apex Packs adı verilen eşyaları ve ganimet kutularını satın almak için premium para birimlerini satın alabilir ve oyun oynarken para birimlerini de kazanabilirsiniz.

Apex Legends uygulamasını PC’deki Origin mağazasından, Xbox One ve PlayStation 4’ten hemen indirebilirsiniz. Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızın yeterli donanıma sahip olup olmadığını öğrenmek için Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz.

Apex Legends İndir