Ridley Scott ve James Cameron “Alien: Romulus” filmini izledi – korku filmini beğendiler

Ridley Scott ve James Cameron “Alien: Romulus” filmini izledi – korku filmini beğendiler

İlk korkunç “Yaratık: Romulus” filminin teaserının ardından, James Cameron ve Ridley Scott’ın yeni korku filmi Federico Alvarez’ın gösterimini izledikleri ve memnun kaldıkları bilgileri ortaya çıktı.

“James Cameron ile yıllar boyunca karşılaştığım bir adam ve bu filmle uğraştığımı öğrendiğinde, onunla filmi tartışmaya başladık. Senaryo aşamasında bile onunla konuşmam oldu. Şu anda filmi izledi ve beğendi” dedi Alvarez ScreenRant’a verdiği röportajda.

Yeni filmin hikayesi, Ridley Scott’ın 1979 yapımı “Yaratık” filmi ile James Cameron’ın 1986 yapımı “Yaratıklar” devam filmi arasında geçiyor. Resmi senopsise göre, film “Evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya kalan uzak bir gezegende genç bir grup insanın hikayesini anlatıyor”. Alvarez, filmi kendisi ve sürekli işbirlikçisi olan Rodrido Saikage ile yazdığı senaryoya göre çekiyor.

Alvarez devam ediyor: “Bunun ayrıca ilginç olması da James Cameron ve Ridley Scott’ın notları ve yorumlarının tamamen farklı olmasıydı. Birbirlerini tekrar etmediler. Ne Ridley’ın söylediğini söyleyen Cameron’dı. Çok zeki yorumlar, notlar ve düşüncelerdi filmden, yönetimden ve diğer her şeyden ama ikisinin de tamamen farklı yaklaşımları vardı. Dolayısıyla bu filmi çekme şansı fantastik bir fırsattı” dedi.

Film başlangıçta Hulu’da yayımlanması planlanıyordu, ancak daha sonra 20th Century Studios, dağıtım haklarını sinema salonları için satın aldı.

“Yaratık: Romulus” filmi 16 Ağustos’ta vizyona girecek.