Ring of Elysium Battle Royale ve Survival Karışımı Bir Mod Ekledi

Ring of Elysium Battle Royale ve Survival Karışımı Bir Mod Ekledi

Ring of Elysium From Dusk Till Dawn

Ring of Elysium From Dusk Till Dawn

Buz gibi, ücretsiz oynayabileceğiniz battle royale Ring of Elysium, yiyecek ve yakıt için diğer oyuncularla rekabet ettiğiniz yeni bir hayatta kalma temalı oyun moduna sahiptir. Ymir denilen fırtına dalgalandığında içeride korkudan sineceksiniz.

From Dusk Till Dawn adı verilen yeni modda, 20 dakika sürecek ilk ışığa kadar hayatta kalırsanız kazanırsınız. Ekipman, silah ve yakıtı ele geçirmek için diğer oyuncularla savaşacaksınız. Ymir yükseldiğinde, vücut ısınızı korumak için bir iç mekan kamp ateşi hazırlamanız gerekir ve çalışmaya devam etmesi için yakıta ihtiyacınız olacaktır. Sağlığınızı artırmak için yiyecek de yiyebilirsiniz.

Tüm kaynaklar haritada gösterilecek ve belirli zamanlarda tüm oyuncuların yerleri de gösterilecektir, bu da çatışmalardan kaçınmanın zor olacağı anlamına gelir.

Kulağa eğlenceli geliyor ve Ring of Elysium’un büyük bir hayranı iseniz bunu denemelisiniz. Şimdilik, yalnızca günün belirli saatlerinde kullanılabilir, bu şekilde geliştirici Tencent sabit kalmasını sağlayabilir.