Riot Games'in yeni oyunu VALORANT için geliştiriciler yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Riot Games'in yeni oyunu VALORANT için geliştiriciler yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Ekran Görüntüsü Riot Games

VALORANT piyasaya sürülmeden önce biraz daha zaman var, ancak Riot Games'deki geliştiriciler hayranlarının iştahlarını doyurmak için bir oyun incelemesi yayınladı.

Silah sesleri, hareketler ve hatta yetenekler söz konusu olduğunda, Overwatch'dan kesinlikleçok daha fazla CS: GO. Oyuncular zayıf yönlerini örtmek veya güçlü yönlerini artırmak için
farklı silah türleri satın alabilirler.

VALORANT'ta sergilenen hedef kavramı neredeyse tamamen CS: GO‘s. Beş kişilik takımlar birbirleriyle çatışır. Bir takım oyun içinde Spike olarak adlandırılan bombayı yerleştirirken, diğer takım onu ​​etkisiz hale getirmek için yarışıyor.

Her Temsilcinin kendine özgü bir dizi beceri ve yetenekleri olsa da, Overwatch'ın bekleme süreleri ve sınırsız kullanım ile kesinlikle daha fazla MOBA benzeri yeteneklerinden ziyade sarf malzemeleri gibi çalışırlar.

Her Temsilcinin yetenekleri farklı işlevlere sahiptir. CS: GO, bölgeye el bombası ve Molotof kokteyli gibi atılabilir eşyalar kullanıyor, ancak karakterler yolları kapatmak için toksik yeşil duvarlar veya yüzen rüzgar kabarcıkları kullanabilir.

Yetenekleri stok ve maliyet para birimi ile sınırlı olduğundan, oyuncuların ahlaksız kullanım yerine savaşlarını seçip seçmeleri gerekecektir. Oyuncular, rakipleri elemek veya hedefi dikmek ve etkisiz hale getirmek gibi hedefleri tamamlayarak para kazanabilecektir. Hepsi bir bakışta satın alma menüsünde mevcuttur.

Oyuncu, tüm satın alma seçeneklerine tek bir ekrandan erişebilir ve yeni oyuncuların herhangi bir durum için neye ihtiyaç duyduklarını hızlı bir şekilde belirlemelerine yardımcı olacak bir bilgi bulanıklığına sahiptir. Kalkanlar CS: GO'da Kevlar gibi koruma sağlarken, farklı ekipman türleri sütunlar ve satırlarla ayrılır.

En azından bu mevcut kadro için, hareketlilik seçenekleri Overwatch'ınki gibi bir yer değil. Oyuncular hareket halindeyken dikkatli olurlar ve çömelme ve nişancı silahı CS: GO'yu çok daha anımsatır.

VALORANT, piyasaya sürülen tüm oyuncular için özel 128 onaylı sunucular içerecektir. Bu, en iyi şekilde yararlanan FPS esporları için ve hatta çevrimiçi sunucular için daha nadir bir seçimdir. Oyunun tereyağlı olmasını sağlayacak ve tüm oyunculara tutarlı ve rekabetçi oyuna erişim sağlayacak.

VALORANT'ın resmi YouTube kanalında yayınlanan ilk oyun önizlemesi ile, oyunun Yaz 2020'ye kadar resmi yayınlanmasından önce geliştiricilerden daha fazla içerik yayınlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=g8amyzDHOKw

 

Not* Çeviri kendi ingilizcem yettiğince yapıldı.
Kaynak : dotesports.com