Riot Spirit Blossom Temalı Manga Yarışmasını Duyurdu

Riot Spirit Blossom Temalı Manga Yarışmasını Duyurdu

Riot'un Spirit Blossom etkinliği League of Legends, Teamfight Tactics ve Legeter of Runeterra'da devam ederken, stüdyo sanatçılara özel Spirit Blossom temalı ganimet kazanma şansı veriyor.

League of Legends'in resmi web sitesinde yapılan duyuruda açıklanan yarışma, sanatçıları Stained Blade'in Kin tarzı Kin tarzı anime sinemasına odaklanan tek sayfalık bir manga çizme şartı sunuyor.

Sanatçılar yarışmaya katılabilmek için gönderilerini Twitter'da @UK_LoL etiketiyle ve #SpiritBlossomManga hashtag'i ile birlikte paylaşması gerekiyor. Yarışmaya katılım resmi İngiltere Twitter hesabı üzerinden yapılıyor olsa da dünyanın dört bir yanından sanatçılar katılabilir.

Ödül havuzu, Spirit Blossom Haori, ramen kasesi ve pim paketi ile özel bir ürün seti de dahil olmak üzere hem fiziksel hem de oyun içi öğeleri içerir.

Bununla birlikte, video oyunu sanatçıları, Riot'un baş konsept sanatçısı Gem Lim ile bire bir video görüşmesi içeren en büyük ödüle de sahip olabilirler. 2012 yılından bu yana Riot sanatçısı olan Lim, Spirit Blossom etkinliğinin benzersiz sanat tasarımlarına öncülük ettiğini belirtti.

Yarışmaya katılım için son tarih 17 Ağustos'dur ve kazananlar bir ay sürecek Spirit Blossom etkinliğinin son günü olan 24 Ağustos tarihinde açıklanacak.