Rise of the Ronin ve Ghost of Tsushima’nın Grafik Karşılaştırması

Rise of the Ronin ve Ghost of Tsushima’nın Grafik Karşılaştırması

İlk Rise of the Ronin görüntüleri ortaya çıktığından beri, bu oyunu Sucker Punch stüdyosunun Ghost of Tsushima oyunu ile karşılaştırmaya başladılar. Şimdi, Team Ninja’nın oyununun çıkışından birkaç gün sonra, bu iki proje karşılaştırılmaya başlandı. ElAnalistaDeBits kanalındaki videolar sayesinde, bu iki oyunu karşılaştırmak mümkün.

YouTubedaki videoda, grafiklerin, animasyonun ve karakter detaylarının karşılaştırılmasının yanı sıra, aydınlatma farkları gösteriliyor ve özellikle Rise of the Ronin ve Ghost of Tsushima’daki yağmurlu hava karşılaştırılıyor. Ayrıca NPC davranışlarına bakabilir ve savaş sahnelerini karşılaştırabiliriz.

Birçok kullanıcı, Team Ninja’nın oyununu izlediğinde, geliştiricilerin Sucker Punch’ın yaptığı gibi etkileyici bir oyun yaratamadığını belirtti. Samurayın Moğol istilacılarla savaştığı oyunun çıkışından yıllar geçmesine rağmen, birçok sahnesi hala etkileyici görünüyor.

Son olarak, Rise of the Ronin’in 22 Mart 2024 tarihinde piyasaya sürüldüğünü hatırlatmak isteriz. Oyun yalnızca PlayStation 5’te mevcuttur.