Rise of the Ronin’de Müttefikleriniz Oyun Tarzınızı Belirleyecek

Rise of the Ronin’de Müttefikleriniz Oyun Tarzınızı Belirleyecek

Rise of the Ronin’ın PS5’te çıkışına az kaldı ve 22 Mart’ta Team Ninja bize bir kez daha kanlı bir aksiyon-RPG sunacak. Önemli tarihe yaklaşırken, geliştiricilerin olaylar ve anlatıları nasıl tamamladığına dair ikinci bir günlük yayınlandı.

Oyun, Japonya’nın Bakumatsu döneminde geçiyor – ülkenin tarihinde çalkantılı bir zamandı; ülke batılı konuklara açıldı ve bu da şogunluğun ve isyancı fraksiyonların arasındaki Boshin Savaşı’na yol açtı. Oyun hikayesi kurgusal olsa da, ayarı kurgusal değil ve karşılaşacağınız birçok karakter gerçek tarihi kişiliklere dayanmaktadır.

Bu, sunulan videoda en çok ilgi çeken şeydi. Bağlantı sistemi, size hikaye boyunca çeşitli insanlar ile ittifaklar kurmanıza olanak tanır ve kiminle bir araya geldiğiniz oyun tarzınızı ve hareketlerinizin setini etkiler. Görünüşe göre, savaş sırasında belirli karakterler arasında geçiş yapabilecek ve onların yeteneklerini kullanabileceksiniz. Savaşta hem yakın dövüş silahlarını hem de ateşli silahları kullanabilirsiniz.

Team Ninja’nın aksiyon-RPG konusundaki becerileri göz önüne alındığında, bu stüdyodan bir kez daha zorlu ama harika bir oyun olmalı.