Rise of the Ronin’ın Samuray Aksiyonu Eleştirmenler Tarafından Övgüyle Karşılanmadı

Rise of the Ronin’ın Samuray Aksiyonu Eleştirmenler Tarafından Övgüyle Karşılanmadı

Bugün Rise of the Ronin inceleme yasağı sona erdi ve ilk değerlendirmeler ağda yayınlanmaya başladı, PS5 özelinde oldukça karışık bir tablo çiziyor.

Rise of the Ronin’in ortalama puanı şu anda yazılmış makalede 77 puan Metacritic ve 75 puan OpenCritic (sadece 59% oyunu oynamayı tavsiye ediyor).

Geliştiriciler, Rise of the Ronin’in dövüş sisteminin kalitesine olumlu yönde değiniyorlar: oyun heyecan verici ve eğlenceli dövüşler sunuyor ve bu yönüyle kesinlikle iyi bir iş çıkmış.

Diğer yandan, zayıf noktaların her şeyden kaynaklandığı görünüyor, özellikle dünya yapısının standart göründüğü ve hiçbir yenilik getirmediği şeklinde. Ayrıca teknik uygulamanın çoğu gazeteciyi pek etkilemediği görülüyor.

İncelemeleri okursanız, şunları görebilirsiniz

Spoiler

Rise of the Ronin, daha lineer aksiyon oyunlarıyla tanınan Team Ninja için büyük bir riskti, ancak kendini kanıtlayan bir risk oldu. Rise of the Ronin, doyurucu savaşlara, üç geniş bölgede çok sayıda yan etkinliğe ve harika karakterlere sahip derinliklere sahip bir oyundur. Bu oyun, Team Ninja için büyük bir yeni dönemin başlangıcı olmalı.

Rise of the Ronin, açık dünya veya grafik kalitesiyle etkileyici değil, ancak yine de mükemmel dövüş sistemi, etkileyici içerik miktarı ve ilginç hikaye sayesinde saatlerce eğlendirme imkanı sunabilir.

Güçlü dövüş sistemi ve dünya üzerindeki ilginç hareketliliklere rağmen, ne yazık ki, son yılların Team Ninja için en kötü oyunu Rise of the Ronin’dir.

Rise of the Rōnin’in geniş ve içerik dolu açık dünyası, miktarın kaliteyi aştığı bir durum, ancak kısmen göze batmayan ancak teknik olarak yeterli dövüş sistemiyle telafi ediliyor.