Rise of the Ronin’un Oyun Yönetmeni, Takımın Çeşitli Kedilerin Animasyonundan “Biraz Takıntılı” Olduğunu İtiraf Etti.

Rise of the Ronin’un Oyun Yönetmeni, Takımın Çeşitli Kedilerin Animasyonundan “Biraz Takıntılı” Olduğunu İtiraf Etti.

Sadece birkaç hafta önce çıkan Team Ninja’nın Rise of the Ronin adlı oyunu genel olarak eleştirmenlerden ve oyunculardan olumlu eleştiriler almıştır: Şu anda Metacritic’te 79 puanda. Bazıları oyunu akıcı ve keyifli oynanışı için övüyor, diğerleri ise “tutarsız ve cilasız” buluyor, ancak şunu inkar edemeyiz – geliştirici ekibin gerçekten kedileri sevdiği.

Oyun Direktörü Fumihiko Yasuda, daha önce kedi aramayı koleksiyon eşyalarına dönüştüren kişi, Rise of the Ronin’deki kedilerin animasyonlarında aşırıya kaçmış olabileceğini kabul ediyor, ancak bu yüzden onlara kızılabilir miyiz?

Game Informer’a verilen röportajda oyunun yapımcısı Yosuke Hayashi ve oyun direktörü Fumihiko Yasuda, oyunun mekaniği, Japonya tarihi ve tabii ki kedilerimiz hakkında konuştular. Yokohama haritasında kaybolmuş kediler bulunmaktadır ve oyuncular bu küçük tüylü varlıkları arayarak ceplerini parayla doldurabilirler. Ama bununla da bitmiyor, çünkü onları kucaklayıp okşayabilirsiniz. Daha ne istenir?

Ben de kedileri çok seviyorum. Kendim bir kedi sahibiyim ve ekibimizde kedi olan diğer üyeler var, bu oyunun bu özelliğini beğenen diğer gazetecilerle de konuştuk. Ve tabii ki, kedi animasyonlarında beklediğiniz tüm hareketlerin olmasına çok dikkat ettik. Bunun çok zor olduğunu söyleyemem, ama belki biraz fazla bu konuda takıntılıydık.