Rocket League Epic Games Store’a Transfer Oluyor

Rocket League Epic Games Store’a Transfer Oluyor

Rocket League geliştiricisi Psyonix, Mayıs ayı sonlarında veya Haziran ayının başlarında kapanması beklenen bir devralımla “Epic Games ailesine katıldığını” açıkladı. Bir SSS’de stüdyo, mevcut Rocket League hayranlarına, popüler oyundan günlük keyif almaları konusunda hiçbir şeyin değişmeyeceği konusunda güvence verdi.

 

Kısa vadede, oyunla ilgili hiçbir şeyin değişmeyeceğini söylüyor. Güncellenen yol haritası ile hala ilerlemeye devam ediyor ve “bizimle olduğunuz sürece” devam etmeyi planladığını belirtiyor. Psyonix, uzun vadede, oyunu Epic Games mağazasına getirmeyi ve bu satın alma tarafından verilen kaldıracı “oyunu daha önce kendi başımıza yapamadığımız şekilde büyütmek” için kullanmayı planladığını söylüyor.

 

Bunun bir kısmı Rocket League’in bilinen esports değişiklikleri anlamına gelebilir. Psyonix, “potansiyel erişimimizi ve kaynaklarımızı arttırıyor” diyor. Ayrıca 21-23 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Rocket League Şampiyonası Serisinde gelecek ay gelecek planları açıklamaya başlayabileceğini de ima ediyor.

 

Sonunda Psyonix, işten çıkarmaların veya diğer personel düzenlemelerinin yakın gelecek için planlanmadığını öne sürerek “her zaman aynı ekibimiz” olduğunu söylüyor.

 

Rocket League, lansmandan bu yana bir dayanak noktası oldu, hatta platformlar arası destek için zorlamaya bile girdi. Başarısı kısmen, son zamanlarda uygulama incelemesi yapılan ganimet kutuları üzerinde sürdürdü. Sonuç olarak Psyonix, işlemleri birkaç ülkeden geri çekmek zorunda kaldı.

 

Bu arada, Epic Games son zamanlarda agresif hamleler yapıyor. Fortnite’nin mega başarısı üzerine, düzenli olarak dönen ücretsiz oyunlar da dahil olmak üzere, kendi Epic Games Store ile Steam’e meydan okuyor. Steam’in hızlı başarısının, Epic’in kısmen kabul ettiği stüdyoda gevrek bir kültüre yol açtığı bildirildi.