Rockstar Red Dead Online’da Ekonominin Doğru Olmadığını Kabul Ediyor

Rockstar Red Dead Online’da Ekonominin Doğru Olmadığını Kabul Ediyor

Rockstar Red Dead Online

Rockstar Red Dead Online

Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu modu Red Dead Online, Kasım ayı sonlarında beta olarak lanse edildi ve Rockstar başlangıçtan itibaren oyuncuların hata ve diğer garipliklerle karşılaşabileceğini söyledi. Oyuncular, bazı alanlarda daha az optimal olma deneyimini keşfettiler. Bunlardan biri oyun içi ekonomidir. Oyuncular, fırınlanmış fasulyelerin, Red Dead Online’ın ekonomisine dayanan altın yüzüklerden daha değerli olduğunu çabucak buldular ve bu muhtemelen doğru değil.

Rockstar artık Red Dead Online’ın ekonomisi ile ilgili sorunları kabul etti ve Twitter’da “tüm faaliyetlerin uygun şekilde ödüllendirici ve eğlenceli olmasını sağlamak.” için ekonomiyi daha iyi bir yer haline getirmeye çalıştığını belirtti. Stüdyo, dengeleme üzerinde çalışmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Oyun içi ekonominin dışında Rockstar ayrıca, oturumlardan atılan oyuncularla ilgili “ısrarcı hataların” bir kısmını ele almayı da planlıyor.

Rockstar, “Böylece bunlar gibi ayarlamalar yapabilmemiz için oyun böyle geliştirildi” dedi. Red Dead Online için ilk güncellemelerin en geç hafta sonunda başlaması ve önümüzdeki haftalarda daha fazla güncelleme yapılması bekleniyor.

Red Dead Online ile ilgili geri bildirimleri doğrudan Rockstar’a buradan gönderebilirsiniz. Oyunun beta biçiminde daha ne kadar kalacağına dair bir bilgi yok.

Red Dead Online, tek oyunculu mücadelenin etkinliklerinden önce, solo veya başkalarıyla oynanabilen yeni hikaye görevlerini sunuyor. Ayrıca Red Dead‘in kendi royale modu da dahil olmak üzere çeşitli kooperatif ve PvP modlarına sahiptir.

Rockstar, önümüzdeki haftalarda ve aylarda Red Dead Online beta sürümüne çok daha fazla güncelleme geleceğini söyledi. Grand Theft Auto V‘nin geniş GTA Online genişlemeleri yelpazesi, mağazada bolca ürün bulunmasına işaret etse de, oyunda gelecekteki güncellemeler açısından ne beklemesi gerektiği konusunda fazla bir şey paylaşmadı.

Red Dead Online için gelecekteki bir güncelleme, oyun içi para altını gerçek parayla satın alma yeteneğini getirecektir. Altın oynayarak da kazanılabilir. Belirli silahları ve diğer eşyaları satın almak için kullanılır, aynı zamanda Honor (Şeref) düzeyini düşürmek için bir kısayoldur.