Rockstar, Red Dead Redemption 2 için yeni nesil yama hazırladı ve her an yayınlayabilirsiniz

Rockstar, Red Dead Redemption 2 için yeni nesil yama hazırladı ve her an yayınlayabilirsiniz

Birçok oyuncu, Red Dead Redemption 2 ve çevrimiçi moduna verilen desteğe hayal kırıklığına uğradı. GTA 5’in aksine, 10 yıldan fazla bir süre önce piyasaya sürüldü ve düzenli olarak içerik ve teknik güncellemeler alıyor, batı türündeki oyun ise neredeyse terkedilmiş durumda. Proje hala PS5 ve Xbox Series için tam destek almadı ve yeni nesil yamasının olduğunu iddia edersek, şu ana kadar herhangi bir iyileştirme görülmedi. En son sızıntılara göre, Red Dead Redemption 2’nin bu güncellemeyi alması için hala bir şansı var.

Red Dead Redemption 2 için yeni bir yama söylentisinin yazarı, johnnytheacrob takma adını kullanan bir kullanıcıdır. Ona göre, bir zamanlar oyuna güncelleme üzerinde çalışan Rockstar Games’den bir çalışandaki bilgileri aldı. Rapora göre, stüdyo uzun zamandır iyileştirilmiş performans ve güncellenmiş grafiklere sahip yeni nesil bir yama hazırladı. Geçen yıl iddia edildiği gibi stüdyo yamayı iptal etmedi, sadece erteledi.

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 için yamayı geçen yıl haziran ayından buyana hazır hale getirmiş. Yalnızca PS5 ve Xbox Series X için tasarlanmıştır. İçeriden gelen bilgilere göre, geliştiriciler oyuncuları Red Dead Redemption remasterı ve yaklaşan GTA 6 fragmanından uzaklaştırmak istemedikleri için yayın tarihini erteledi. Şu anda yama ne zaman çıkacak, hatta geliştiriciler bile bilmiyor çünkü bu karar yönetimin elinde ve diledikleri anda yayınlayabilirler.

Sızıntıya göre, güncelleme performans ve kalite modu sunuyor. Beklendiği gibi, performans modu 60 kareye kilitli olacak. Ayrıca yama, bazı çok oyunculu mod öğelerini tek oyunculu moda getirecek.