Rocksteady Studios Yeni Suicide Squad Oyununu Tanıtacak

Rocksteady Studios Yeni Suicide Squad Oyununu Tanıtacak

Rocksteady Studios, Suicide Squad serisine ait yeni bir video oyun geliştirme planları olduğunu açıkladı. 

Rocksteady, 22 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşecek olan DC Fandome etkinliğinde yeni Suicide Squad oyunuyla ilgili ayrıntıları paylaşacak. Rocksteady, 7 Ağustos Cuma günü “hedef kilitlendi” başlığıyla şifreli bir tweet ile yeni oyunu duyurdu.

WB Games Montreal 2013'te Batman: Arkham Origins'i piyasaya sürdüğünde yeni bir Suicide Squad ismiyle yeni söylentiler ilk defa ortaya çıkmıştı. Oyunu tamamlayan ve jenerikle inceleyen oyuncular, bazı detayları yeni bir Suicide Squad oyunu için yorumladılar, ancak 2015 Batman: Arkham Knight oyununda herhangi bir Suicide Squad detayı yer almıyordu.

O gelişmelerden bu yana, yeni bir Suicide Squad oyunuyla ilgili pek fazla tartışma olmadı. Bununla birlikte, Haziran ayında, Eurogamer, Rocksteady'nin SuicideSquadGame.com ve GothamKnightsGame.com adında iki farklı alan adı kaydettiğini açıkladı. SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com adlı kullanıcı adı ise yeni oyunun neler sunacağına dair bazı ipuçlarını ortaya çıkarmış olabilir. Eurogamer ayrıca Rocksteady'nin Suicide Squad Kill the Justice League adını koymayı ciddi olarak düşündüğünü belirtti.

Yeni Suicide Squad oyunui DC Comics evreninde DC Fandome'da tanıtılan tek oyun olmayabilir. Son birkaç hafta içinde, ortaya çıkan raporlar WB Games Montreal'in Arkham evreninde ortaya çıkacak bir Batman oyununun da olabileceğini belirtti. WB Games Montreal, Gotham Şehri Polis Departmanı armasının kısmi görüntülerini tweet atarak ve Instagram'da yayınlayacak iddiaları güçlendirdi.

Bu DC oyunlarının ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, bu tatil sezonunda çıkacak olan yeni PlayStation 5 ve Xbox Series X ile yeni nesil oyun konsolları için piyasaya sürülme olasılıkları yüksek. Ancak oyunların mevcut nesil konsolların için geliştirilip geliştirilmeyeceği bilinmiyor.