Rocksteady’in yarattığı kült Batman Arkham oyunlarına mı katılıyorlar? İlk Suicide Squad değerlendirmeleri ortaya çıktı

Rocksteady’in yarattığı kült Batman Arkham oyunlarına mı katılıyorlar? İlk Suicide Squad değerlendirmeleri ortaya çıktı


Oyun portallarının ön inceleme kodu almadığı doğrulandıktan sonra Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun eleştirileri genellikle beklenenden daha sonra geldi ve oyuna Deluxe Sürümü satın alanlar için birkaç gün önce erişilebilir hale geldi.

Şimdi ilk eleştiriler ortaya çıkmaya başladı ve oyuna iyi bir izlenim vermiyorlar. Şu anda oyunun toplamda 10’dan az incelemesi olmasına rağmen, MetaCritic’te “sarılı” bir derecelendirmeye sahip. Hikaye ve oynanışın övülmesine rağmen, boş açık dünya ve sonuç olarak oyunu bozan aşırı tekrarlayan görev yapısı eleştiriliyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League ortalama olarak MetaCritic’te 63 puan aldı.

VGC: Suicide Squad: Kill the Justice League – kötü karakterler hakkında görsel olarak mükemmel bir oyun, aksiyonlarınız biraz tekrar etse de oynanmaya değer. Rocksteady stüdyosu, Arkhamverse serisine tarzlı bir son veriyor ve canlı hizmet şeytanına tamamen teslim olmuyor.

Push Square: Tüm eleştirilerimize rağmen, oyunun eğlenceli olduğunu inkar edemeyiz. Hikayenin iyi bir sonu yok, ancak her zaman ilginç kalıyor, dövüş ve keşif unsurları gerçekten muhteşem, arkadaşlarınızla oynamak harika, PS5’teki en iyi görünen oyunlardan biri, çalışması rüya gibi ve hizmet olarak düşünüldüğünde, etkileyici ve cömert bir teklif gibi görünüyor.

Games.cz: Eğlenceli aksiyon ve iyi çalışılmış karakterlerin ardında standart bir ağır silah oyunu yatıyor, neredeyse oyunun sonuna kadar yaklaşık beş adımı tekrarlıyorsunuz. Suicide Squad: Kill the Justice League, Arkham serisinden kısa bir aksiyon spin-off olarak çalışabilirdi. Ancak oyunun sürekli geri döneceğiniz bir oyun olarak işe yaramayacağını belirttiler.

Areajugones: Bir zamanlar kült olan Batman: Arkham oyununu yapan Rocksteady Studios bu mu? Açıkçası artık emin değilim çünkü oyun hemen hemen her açıdan başarısız oldu. Tek tavsiyem onu çıkış fiyatından çok daha düşük bir fiyata satın alın.

IGN (inceleme sürecinde): Suicide Squad: Kill the Justice League oyununda geçirdiğim ilk 11 saat kesinlikle karışık duygular bıraktı. Sevdiğim şeyler var, sevmediğim şeyler var ve en kötüsü, duygusal olarak hiçbir şey hissettirmeyen şeyler var. Acımasız dövüşler eğlenceli olabilir ve DC kahramanları ve kötülerinin rollerini değiştiren hikaye genel olarak ilgi çekici olabilir, ancak iyi düşünülmüş görevler ve çok sayıdaki eşya sistemi yok.

Metro GameCentral (inceleme sürecinde): Sonuçta oyunu nefret etmeye başlayabiliriz, çünkü derinlemesine tekrarlamaya başladı, ancak Lords of the Ring: Gollum’un 2023’ün en kötü oyunları listesinin bir parçası olmaması gereken bir durum bu değil (belki olacak, olmamalı). Gördüğüm her şeyden anladığım kadarıyla, Suicide Squad kötü bir oyun değil. Ama iyi de diyemeyiz.

NME (inceleme sürecinde): Kampanya bitiminden sonraki büyük kısım gibi göründüğü için final kısmını sabırsızlıkla bekliyoruz. Ancak şu an için oyun, birkaç oyunun karışımı gibi görünüyor. Fantastik kampanya, 2010’ların ortalarından çıkma gibi görünen tekrarlayan görevlerle gölgeleniyor, sıkıcı güncellemelerle ve boşa çıkan açık dünya ile, içinde savaşırken ilginç görünse de.