Role Playing Game Imperatum, ‘Bitcoin Mod’ Zorluğunu Ekliyor

Role Playing Game Imperatum, ‘Bitcoin Mod’ Zorluğunu Ekliyor

Role Playing Game (RPG) Imperatum hayranları, artık en sevdikleri Sci-Fi simülatöründe tamamen yeni bir seviyede oynama şansına sahip. Imperatum, Bitcoin’in gerçek zamanlı fiyatına dayanan farklı zorluk seçenekleri getiren Volantis City seviyesine bir “Kripto Güncellemesi” ekledi.

Imperatum, Steam oyun ağı üzerinde bulunan popüler bir RPG. Oyuncular Volantis şehrinde, galaksiyi tüketen kötü bir gücün sürmekte olan gizeminin ipuçlarını bulmaya çalışan ajanlar haline gelirler. Oyun, çok sayıda öğe, silah, karakter özelleştirme ve “core ARPG” üçlü mekaniği sunuyor. Yeni kripto güncellemesi, Imperatum oyuncuları için birkaç yeni özellik ile birlikte geliyor ancak ‘Bitcoin Modu’ bazı şeyleri daha zorlu hale getirecek.

Son güncelleme olan ‘Bitcoin Modu‘, Bitcoin değerine bağlı olarak Imperatum’un temel öğelerini değiştiriyor.

Imperatum, oyunların düşmanlarının ve diğer öğelerin zorluğunu dinamik olarak değiştirdiği için oyuncuların yeni kripto ilavesi modunu beğeneceğini düşünüyor. Oyun web sayfası güncelleme merkezi, ayarlar alanında sorunsuz şekilde değiştirilebilecek.  Imperatum geliştiricileri, oyunun zorluk derecesini bitcoinin değerine bağlamanın benzersiz bir fikir olduğuna inanıyor.

Son birkaç yıldır, daha fazla oyun, yazılımlarına kripto temaları ve özellikleri ekliyor. Night Become Butterflies (NBB) isimli bir oyun da oyuncunun bitcoin blok zincirine bağlanmış parçaları toplamasına olanak sağlar. iOS ve Android kullanıcıları için yapılmış bir başka oyun, Everdreamsoft SA adlı bir firma tarafından oluşturulmuş Spells of Genesis (SoL) ‘dir.

Kaynak: 1