Rules of Survival Sistem Gereksinimleri

Rules of Survival Sistem Gereksinimleri

Rules of Survival

Rules of Survival

Rules of Survival (RoS), NetEase Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, ilk kez beta olarak Kasım 2017’de yayınlanan, ücretsiz, çok oyunculu bir çevrimiçi battle royale oyunudur.

Ekim 2018 itibariyle, oyun dünya çapında 230 milyon oyuncuya ulaşmıştır. 30 Mayıs 2018 itibariyle, oyun Steam’de yayınlandı.

Rules of Survival, oyuncuların hayatta kalan son kişi (veya takım) olmak için mücadele ettiği battle royale türünün standart şeklini takip eder. Oyuncular maça farklı modlarda girmeyi seçebilir: Solo, Duo, Squad (dört oyuncu) veya bir Fireteam (beş oyuncu). Her durumda da, hayatta kalan son kişi veya takım maçı kazanır. Oyunda iki oynanabilir harita vardır: Ghillie Adası (120 oyuncu, 4.8km×4.8km) ve Fearless Fiord (300 oyuncu, 8km×8km). Oyuncunun altın kazanabileceği Gold Modu veya oyuncuların maç boyunca elmas kazanabileceği Diamond Modu gibi farklı oyun modları da vardır. Fearless Fiord oyun haritası, oyuncuların sadece tabanca, sırt çantası ve temel zırhla donatılmış haritanın belirli bir kısmına ineceği Blitzkrieg oyununun yeni bir türünü ortaya koyuyor. Blitzkrieg oyuncuların kafa kafaya çarpışmasını sağlamak içindir.

Maç bir adadaki tek bir yerde bulunan tüm oyuncularla başlar. Geri sayım bittiğinde, oyuncular bir uçaktan bir adaya paraşütle atlarlar. Yağmalanabilecek silahlar, zırhlar ve tıbbi kitler gibi ustaca dağıtılmış eşyalar ve istila edilecek araçlar vardır. Oyuncular ayrıca ölen oyuncuları donanımları için yağmalayabilir. Üçüncü şahıs modunda, oyuncular üçüncü şahıs ve birinci şahıs perspektifi arasında geçiş yapabilir. Oyun aynı zamanda oyuncuları birinci şahıs bakış açısına zorlayan birinci şahıs modu da sunuyor. Oyun süresi ilerledikçe, oyunun güvenli bölgesi kademeli olarak küçülecek ve bölgenin dışında kalan oyuncuların hasar alacağı boyutta azalacak. Bu karşılaşma şansını ve böylece oyuncular arasında yüzleşmeyi arttırır. Normal oyun sırasında bulunamayacak olan rastgele eşyalar sağlandığında, maç sırasında rastgele tedarik dropları da olacaktır.

Rules of Survival Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Intel Core I3-4160
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4600
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Intel Core I5-6500
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 4 GB kullanılabilir alan